Scapă de firele albe cu această mască de păr naturală!

Știai că ai nevoie de doar două ingrediente pentru a face o mască de păr care promite să te scape de firele albe apărute prematur?
Firele de păr albe care apar prea devreme pot să fie foarte deranjante, în special dacă i o culoare a părului frumoasă și te vezi nevoită să îți vopsești părul. Dacă ai constatat că îți apar firele de păr albe prea devreme, poți să apelezi la acest amestec pentru a preîntâmpina încărunțirea prematură a părului. 

Un păr frumos are nevoie de multă îngrijire, iar prin folosirea măștilor cu ingrediente cât mai naturale, firul de păr este hidratat și părul capătă strălucire.
De asemenea, este foarte important să folosești un balsam potrivit pentru tipul tău de păr, deoarece părul tău se va așeza mai bine și va arăta mai sănătos.

Este recomandat să aplici săptămânal o mască de păr, combinând ingrediente naturale în funcție de efectul pe care dorești să-l obții. 

Trebuie să combini doar două ingrediente pentru această mască de păr care te scapă de firele albe apărute prea devreme, scrie site-ul Glow Pink.


Cum să prepari masca de păr care te scapă de firele albe


Ai nevoie de: 
- 4 linguri cu semințe de schinduf;
- suc de ceapă.

Acestea sunt cele două ingrediente care acționează puternic asupra firului de păr alb, stimulând formarea pigmentului care-l colorează. 

1. Pune semințele de schinduf într-un bol, acoperă-le cu apă și lasă-le la înmuiat peste noapte.
2.
În dimineața următoare se mixează semințele până când obții o pastă.
3. Se adaugă 4 lingurițe cu suc de ceapă, proaspăt stoarsă, amestacând foarte bine pasta obținută.
4. Se aplică masca, masând bine scalpul.
5. Se lasă să acționeze timp de 30 de minute, după care se spală părul în mod obișnuit cu șampon și se folosește la final un balsam.
 
Acest tratament se folosește o dată sau de două ori pe săptămână. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod