Sase sfaturi pentru un aspect fermecator, proaspat si... feminin

Oricat de multe am sti despre ceea ce inseamna ingrijirea pielii si stilul de machiaj pe care ar trebui sa-l adoptam in functie de particularitatile tenului, nuanta pielii si culoarea parului, intotdeauna mai exista cel putin un lucru pe care nu-l stim. Sau despre care nu stiam... ca il stim. De asemenea, cateodata parca am avea nevoie sa sintetizam ceea ce cunoastem din acest vast domeniu, pentru a ne asigura ca nu scapam din vedere nici unul dintre aspectele esentiale de care trebuie sa tinem cont pentru a ne mentine frumusetea si supletea pielii un timp cat mai indelungat.

  • Vaselina cosmetica. Iata un produs pe care ar trebui sa-l folosesti in fiecare zi (sau, mai bine zis, in fiecare seara), pentru a inlatura machiajul ochilor. Nu exista riscul aparitiei iritatiilor si, pe langa aceasta, contribuie in mod semnificativ la protectia pielii fine din jurul ochilor. De asemenea retine ca, in timpul iernii, vaselina este indicata si pentru protectia buzelor, care sufera din cauza frigului si a vantului, riscand sa se deshidrateze si sa se descuameze. In context, aplica vaselina pe buze si maseaza-te usor cu o periuta de dinti.


  • Daca ar fi sa facem un fel de statistica, am ajunge la concluzia ca machiajul ochilor ne "rapeste" cel mai mult timp. Poate pentru ca ochii sunt cea mai atragatoare, dar si cea mai pretentioasa zona a fetei? Pentru a mai scurta intervalul de timp, fara a neglija insa acest aspect, urmeaza acesti patru pasi:


  • Aplica baton corector pe pleoape, "punctand" suprafata acestora. Procedand astfel, vei ascunde micile vinisoare subtiri de pe pleoape, care devin vizibile de indata ce machiajul incepe sa se estompeze, pe parcursul zilei.
    Foloseste fard intr-o nuanta neutra (bej este ideal, pentru ca se potriveste indiferent de nuanta pielii).
    Daca te grabesti, renunta la tusul de ochi. Foloseste doar dermatograful, intr-o nuanta cat mai apropiata de cea a fardului.
    Nu ai voie sa uiti de mascara: confera un plus de expresivitate si face ochii sa para mai mari si mai stralucitori. Dat fiind ca ai folosit fard intr-o nuanta neutra, n-ar fi prea indicat sa recurgi la mascara de culoare neagra, ci maro.

  • In zilele cand nu esti multumita de aspectul parului tau (pentru ca - de ce sa n-o recunoastem, orice femeie mai are si asemenea momente), prinde-l intr-o bandana. Viu colorata, de preferat, insa, daca trebuie sa ai o tinuta ceva mai sobra la birou, poti folosi una alba sau bleumarin. Bandanele se regasesc printre cele mai moderne accesorii pentru par ale acestei veri, sunt simpatice si cat se poate de practice.


  • In cazul in care am realiza un sondaj de opinie cu intrebarea: "Ce nu trebuie sa lipseasca niciodata din poseta unei femei?", am ajunge, probabil, la concluzia ca trebuie sa ne luam zilnic intreg portfardul. Aceasta pentru ca parerile sunt impartite... In realitate, daca-ti ingrijesti tenul in mod corespunzator necesitatilor sale, nu ai nevoie in timpul zilei decat de ruj sau gloss. Si, in cazul in care mergi la vreun cocktail, de pudra.


  • Nesuferitele cosuri isi aleg cele mai nepotrivite momente pentru a-si face aparitia. Combate-le cu ajutorul credinciosului baton corector.


  • Nu in ultimul rand, ar trebui sa retii un aspect esential: cu cat machiajul este mai simplu si mai natural, cu atat vei parea mai tanara. Extrapoland, putem spune ca tineretea epidermei este direct proportionala cu respectarea normelor de ingrijire a fetei. Micile abateri sunt inerente, insa e bine sa stii ca fiecare noapte in care te culci fara a te demachia este foarte greu de recuperat de catre pielea fetei. Iar efectele nu se vor face resimtite decat dupa cativa ani.




  •  

    Comentarii (7)

    POSTEAZA COMENTARIU
    Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

    • deea pe 16 Aug 2010, 17:58
      vaselina

      Este foarte buna vaselina cosmetica, si eu am inceput sa folosesc, dupa ce in sfarsit am gasit si la noi. Eu am gasit pe net de la Hegron pe www.atshopping.ro , pt cele care cauta si nu gasesc.

      0
      0

    • buga mihaela pe 19 Mar 2010, 11:02
      vasilina cozmetica

      Buna ...as dori sa stiu unde pot gasi si eu acest produs...,,vaselina cosmetica''...in Bucuresti si as dori sa mai stiu daca din punct de vedere medical ..aceast produs poate afecta oghiul ..sau vederea intrun fel . Stim ca la noi in tara multi promoveaza diverse produse dar nu garanteaza in totalitate pt. ele . Va multumesc ...

      0
      0

    • Kinga pe 4 Mar 2010, 23:19
      vaselina cosmetica la noi in tara?

      Salut!am citit si eu zilele astea despre acest produs, si tare as vrea sa stiu unde as putea gasi , dar la noi in tara..nu am posibilitatea sa ma duc in Londra sau in Grecia.si as vrea sa stiu daca vaselina pura ii acelasi lucru cu vaselina cosmetica? sper ca primesc un rasp..

      0
      0

    • karinna pe 1 Feb 2010, 21:19
      Vaselina cosmetica vs vaselina farmaceutica

      Salut! Am si eu o intrebare.... vaselina cosmetica si vaselina farmaceutica este una si aceiasi vaselina sau is diferite?

      1
      0

    • Mada pe 10 Oct 2009, 14:17
      unde se gaseste vaselina cosmetica

      Buna, Eu am cumparat vaselina cosmetica de la Londra, dintr-o farmacie Boots. Costa in jur de 6 Ron. Verisoara mea a cumparat din Grecia o cutie chiar marisoara cu 3 sau 4 euro. La noi sincer nu am vazut pe nicaieri.

      1
      0

    • marika31 pe 18 Aug 2009, 12:51
      vaselina cosmetica

      am citit zilele trecute despre aceasta vaselina cosmetica, si as dori tare mult sa stiu de unde o pot achizitiona daca stie careva rog sa mi se spuna si mie

      0
      0

    • carmina02 pe 16 Apr 2008, 01:51
      Afrodita shop

      Vreti sa aratati bine fetelor? Aducem o gama foarte larga de produse profesionale (joico,l`oreal,wella,matrix, tigi bed head ,opi,creativ nail design si multe altele ) ,care se gasesc doar in saloane , din Statele Unite ale Americi la preturi foarte avantajoase ! Cheltuiti mai putin ! Contactati-ne la afrodita.shop@yahoo.com pentru mai multe informatii si oferte! Va stam la dispozitie si cu un site in limba engleza www.afrodita.shopmarking.com !

      0
      0

    Posteaza comentariu

    Greu de citit? Regenerare cod