Rutina de skin care oficială a lui Marilyn Monroe: Ritualul pe care îl respecta în fiecare zi

Cauți o rutină de îngrijire a tenului demnă de un star?
Marilyn Monroe reprezinta un simbol al frumusetii si al feminitatii. Desi au trecut zeci de ani de la moartea artistei, lumea inca este fascinata de viata ei si incearca sa afle cat mai multe detalii.

Printre detaliile gasite se numara si rutina de ingrijire pe care Marilyn o folosea in fiecare zi. Aceasta este pastrata pe o reteta prescrisa de doctorul dermatolog de origine maghiara Erno Laszlo, in primavara anului 1959.

Iata ce rutina de ingrijire a tenului folosea Marilyn Monroe, la sfatul dermatologului sau!


Rutina matinala

Indicatiile dermatologului incep cu prima parte a zilei, cand Marilyn trebuia sa isi spele tenul si gatul cu apa calduta si un sapun special.
Aceasta inmuia batonul de sapun in apa, pana cand acesta forma o spuma, pe care o aplica pe ten cu miscari blande. Apoi, Marilyn Monroe isi clatea fata cu apa si o tapota usor cu un prosop.

Dupa curatarea fetei cu sapunul conceput de Dr. Laszlo, artista aplica pe ten un toner facial matifiant, cu ajutorul unei dischete din bumbac, dupa ce agita energic recipientul. Indicatiile doctorului erau de a evita zona ochilor si de a tapota tenul imediat dupa aplicarea solutiei.

Tonerul folosit de Marilyn Monroe inca este disponibil in editie limitata, pe site-ul brandului creat de dermatologul maghiar.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod