Remediile pentru creșterea părului folosite de indience. Încearcă-le și tu!



Spală-te pe cap cu oțet de mere

Acest remediu natural, folosit de mult timp și la noi în țară, se pare că este un truc la care apelează femeile din India pentru a stimula creșterea părului. Oțetul activează foliculii de păr în stare latentă. După ce te speli pe cap, clătește-ți părul cu oțet de mere diluat cu apă.

Hrănește-ți scalpul cu proteine

Proteinele sunt esențiale pentru ca părul tău să crească sănătos și rezistent. Pe lângă un consum adecvat de proteine slabe, pe care să le incluzi în dietă, folosește și o mască pe bază de albuș de ou, care îți hrănește și scalpul cu proteine.
Separă două ouă, la temperatura camerei, bate bine albușurile și aplică spuma obținută la rădăcina părului. Pentru a spori efectul, înfășoară-ți părul cu folie de plastic și acoperă-ți capul cu un prosop încălzit.

Încearcă o mască cu ou și coniac

Ouăle conțin proteine, iar coniacul este bogat în tanini, substanțe care stimulează creșterea părului. Bate două ouă, adaugă o jumătate de pahar cu coniac. Aplică amestecul la rădăcina părului, masând delicat. Adaugă ulei de măsline dacă vrei să aplici și pe lungimea părului.

Folosește uleiuri esențiale

Uleiul de jojoba, de migdale, lavandă, rozmarin și salvie au efecte benefice asupra foliculilor, stimulând creșterea părului. Amestecă câte o linguriță din fiecare ulei menționat mai sus și adaugă într-o ceașcă cu ulei de cocos.
Aplică amestecul la rădăcini și pe lungimea părului și lasă să acționeze cel puțin două, trei ore.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod