Remedii naturale pentru un ten perfect folosite de femeile din întreaga lume

În fiecare țară a lumii, femeile folosesc remedii tradiționale pentru îngrijirea tenului transmise din generație în generație.
Sunt utilizate fie pentru a elimina imperfecțiunile, precum coșuri, puncte negre, cearcăne, fie pentru a oferi tenului o strălucire sănătoasă și a preveni îmbătrânirea pielii și apariția ridurilor. Iată câteva astfel de remedii din diverse țări ale lumii prezentate de brightside.me, pe care să le încerci pentru a avea un ten perfect:

Franța

Femeile din Franța folosesc un tratament foarte simplu pentru un ten proaspăt și revigorat. Acestea își masează fața cu un cub de gheață.
Temperatura scăzută stimulează circulația sanguină și oferă instant un ten cu aspect sănătos. Un alt procedu preferat de franțuzoaice este alternarea compreselor cu apă rece și apă caldă pe față. Înmoaie un tifon curat în apă caldă, pune-l pe față, apoi repetă procedura cu unul înmuiat în apă rece. Alternează de câteva ori. Acest tratament simplu stimulează circulația sanguină, redă elasticitatea pielii și o hidratează.
Acestea mai aplică zeamă de lămâie pe coșuri pentru a se vindeca mai repede.

Chile

Femeile din Chile includ strugurii negri într-o mască ce oferă o piele sănătoasă și strălucitoare, datorită antioxidanților conținuți de aceste fructe. Amestecă pastă obținută din boabe de struguri cu două linguri de făină și aplică masca pe tenul curat.
Lasă să acționeze timp de zece minute, apoi spală-te pe față.

Suedia

Alimentația sănătoasă este secretul femeilor din Suedia pentru o piele frumoasă. Acestea consumă alimente care mențin tenul tânăr și sănătos, precum pește, bogat în acizi grași omega 3, și fructe de pădure, care un conținut ridicat de antioxidanți.

Japonia

În Japonia se folosește apa de orez pentru îngrijirea tenului. Aceasta stimulează producția de colagen și oferă pielii o textură uniformă. De asemenea, femeile din Japonia își fac zilnic masaj facial, care îmbunătățește elasticitatea pielii și contribuie la o bună oxigenare a țesuturilor.
Poți folosi orice tip de ulei natural pentru masajul facial, precum ulei de măsline, de avocado, unt de cocos ect.

Brazilia

În Brazilia, femeile folosesc un remediu natural simplu pentru a scăpa de coșuri. Braziliencele aplică suc proaspăt de morcovi pe ten atunci când se confruntă cu acnee. Morcovul conține beta-caroten, un antioxidant puternic care îi oferă culoarea portocalie.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod