Regula de 60 de secunde: Tehnica de curățare a tenului care a devenit virală

Regula de 60 de secunde: Tehnica de curățare a tenului care a devenit virală

Cât timp îți ia să te speli pe față? Potrivit unei esteticiene din Los Angeles, probabil nu îți speli tenul suficient.
Nayamka Roberts-Smith, specialistă în îngrijirea pielii în cadrul salonului LABeautyologist din Los Angeles, a distribuit pe rețelele de socializare ritualul său de spălare a tenului numit "Regula de 60 de secunde".

Tehnica sa a devenit virală, numeroase persoane care au încercat-o susținând că au observat o îmbunătățire semnificativă a texturii pielii.

Extrem de simplu și fără să necesite ustensile sau gadgeturi, trucul presupune masarea pe față și piept a loțiunii de spălare a tenului timp de 60 de secunde. Cei care au încercat metoda susțin că rezultatele se observă în câteva săptămâni și postează pe rețelele de socializare imagini înainte și după, care demonstrează transformările. 



"Regula de 60 de secunde este un truc original pe care l-am creat pentru a-mi ajuta clientele să beneficieze la maximum de loțiunile scumpe pentru spălarea tenului
", a explicat Nai în textul care însoțește tutorialul său de pe YouTube.
"Curățarea feței cu degetele timp de 60 de secunde permite ingredientelor din loțiune să-și facă efectul", a spus specialista, care susține că cei mai mulți oameni se spală pe față timp de 15 secunde, ceea ce nu este suficient. "Regula de 60 de secunde înmoaie pielea și dizolvă mai bine acumulările de sebum care blochează porii. Textura și uniformitatea pielii sunt îmbunătățite", susține cosmeticiana.

"Machiajul, murdăria și sebumul sunt mult mai dificil de îndepărtat de pe piele decât cred oamenii", a declarat Roberts-Smith pentru Cosmopolitan.
"Prin urmare, nu doar că îi oferi loțiunii timpul necesar pentru a dizolva cosmeticele și murdăria, dar în timpul celor 60 de secunde acorzi o atenție mai mare pielii și ești conștientă de gesturile pe care le faci, precum curățarea lateralelor nasului, sub bărbie și de-a lungul liniei părului", adaugă specialista.

Mulți dintre cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au postat fotografii în care arată propriile transformări radicale. Aceștia sunt de părere că regula de 60 de secunde i-a ajutat să scape de acnee, le-a micșorat porii și le-a îmbunătățit textura și aspectul tenului.

În comentariile de pe Twitter, Nai spune că ar trebui să aplici regula de 60 de secunde atât dimineața, cât și seara, iar acest proces nu ar trebui să-ți irite pielea sau să o usuce.
Aceasta mai spune că nu recomandă folosirea periilor de curățate și avertizează că zona din jurul ochilor ar trebui spălată cu grijă. 

De asemenea, este foarte important să alegi o loțiune pentru spălarea tenului de foarte bună calitate, potrivită pentru nevoile pielii tale. Evită produsele care conțin săpun și ingrediente agresive, ce au ca efect uscarea pielii.


 
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod