Promotie incendiara pentru un look fresh: fatetele dentare Lumineers!

Despre fatetele dentare LUMINEERS® v-am mai povestit, sunt acea inventie minune care iti transforma radical aspectul si te ajuta sa iti recapeti increderea in zambetul tau.

Despre fatetele dentare LUMINEERS® v-am mai povestit, sunt acea inventie minune care iti transforma radical aspectul si te ajuta sa iti recapeti increderea in zambetul tau.

Este unul dintre tratamentele de estetica preferate in randul vedetelor de la Hollywood, stralucirea zambetului lor este cea mai buna dovada a rezultatelor uimitoare pe care LUMINEERS le are.

Beneficiile unei astfel de proceduri nu sunt doar estetice, aplicarea fatetelor dentare a fost gandita astfel incat sa ofere pacientilor maximum de confort si siguranta:

1.

Fara slefuirea dintelui
2. Fara anestezie
3. Fara fatete provizorii
4. Garantie pe viata
5. Fara sensibilitate la nivelul danturii dupa tratament.
6. Pot fi aplicate peste coroanele vechi

Daca iti doresti un look fresh si un zambet de reclama, DENT ESTET, liderul in servicii stomatologice din Romania, ti-a pregatit o promotie incendiara pentru vara aceasta.

Alege LUMINEERS in perioada 15 iunie – 15 august si ai parte de un pret special:
achita 7 fatete dentare LUMINEERS® si primesti 1 gratuit sau achita 12 fatete dentare LUMINEERS® si primesti 4 gratuit.

Pentru oricare dintre variante, primesti si o sedinta gratuita Digital Smile Design prin care vei putea previzualiza rezultatele finale chiar inainte de efectuarea tratamentului cu ajutorul echipei de medici specializate in estetica dentara in cadrul unor programe de renume din SUA, Germania, Franta sau Elvetia.

Nu uita! Promotia este valabila doar in perioada 15 iunie - 15 august 2013! Inscrie-te acum!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod