Parfum de star

Ce-si doresc starurile? Sa aibe propriul parfum. Ultima moda in lumea vedetelor este lansarea unui parfum care sa le poarta numele. Sarah Jessica Parker, Celine Dion, Jennifer Lopez, Victoria si David Beckham, Kylie Minogue si Kate Moss sunt doar cateva dintre starurile care si-au lansat propriul parfum. Desi initial s-a crezut ca este doar o moda trecatoare, feneomenul a luat amploare.

Cu siguranta nu doar o data ai visat sa fii in pielea unui star. Acum acest lucru este posibil in schimbul a cateva zeci bune de euro. Grupul Coty detine licentele de producere a parfumurilor lui Celine Dion, Jennifer Lopez, Victoria si David Beckham, Sarah Jessica Parker, Kylie Minogue si Kate Moss. Starurile se implica in promovarea propriului parfum, colaborand cu producatori ce lucreaza cu cele mai cunoscute marci de parfumuri. Thierry Wasser a semnat "Darling", parfumul lui Kylie Minogue si "Hypnose", iar Christine Nagel a creat "Glow" al lui Jennifer Lopez.

Pioniera in materie este Celine Dion, care a lansat un prim parfum ce ii poarta numele. Acestuia i-au urmat "Notes", "Belong", "Always Belon", "Enchanting" "Spring in Paris" si "Paris Night". Cantareata a declarat ca a dorit sa creeze prin parfumurile lansate o sarbatoare a vietii.

Exemplul ei a fost urmat de Jennifer Lopez. Ea a lansat mai intai "Glow by J. Lo", declarand ca a incercat sa creeze un parfum care sa exprime esenta fiintei sale. Incurajata de succesul acestuia, cantareata a mai scos pe piata inca patru parfumuri: "Glow after dark", "Still Jennifer Lopez", "Live Jennifer Lopez" si "Live luxe".

Dupa linia de haine a ansamblului britanic TopShop, Kate Moss, copilul teribil al modei a lansat un parfum in parteneriat cu Coty. Acesta se numeste "Kate" si are un miros unic, cu mai multe fatete, asemanator imaginii topmodelului. Kate a lansat o intreaga linie de cosmetice care contine un gel de dus, lapte de corp si deodorant.

In aceasta luna Paris Hilton si-a lansat cel de-al cincilea parfum, numit "Can-Can", reclama sa fiind inspirata din clubul parizian Moulin Rouge. Campania de promovare a acestui parfum a costat un milion de dolari. "Cred ca mirosul este ca o semnatura, iti ramane in minte si identifici o persoana prin parfumul pe care il poarta", a declarat vedeta. Paris se mandreste printre altele si cu "Just Me".

Sarah Jessica Parker este responsabila de aromele unui parfum clasic, botezat "Lovely" si pe care l-a lansat in urma cu doi ani. Campania sa de promovare ne-o prezenta pe Sarah in rochie de dansatoare si a fost inspirata din lumea baletului. In august 2007, actrita si-a continuat aventura in lumea parfumurilor, lansand in Statele Unite "Covet". Spotul de promovare a fost filmat in Paris, Place Vendome, si o prezinta pe Sarah purtand o rochie semnata de Christian Lacroix si incercand sa sparga vitrina unui magazin pentru a fura un "Covet".

Mariah Carey a lansat "M by Mariah Carey", colaborand la realizarea acestuia cu Elisabeth Arden. Flaconul este albastru si a fost ornat cu emblema vedetei: un fluture. Parfumurile lansat de Britney, "Believe", "Curious", "Fantasy", "In Control", si "Midnight Fantasy", s-au bucurat si ele de succes in randul fanilor vedetei.

Recent si Beyonce si-a lansat cel de-al doilea parfum, botezat "Diamonds". Cantareata il considera special ca renumita piatra pretioasa. La crearea lui s-a colaborat cu Emporio Armani. Primul sau parfum, "True Star", a fost foarte bine vandut in randul admiratorilor vedetei. Pentru crearea lui, Beyonce a colaborat cu Tommy Hilfiger.

Daca nu crezi ca ti se potriveste niciunul dintre parfumele prezentate mai sus, afla ca mai ai si alte optiuni. Kylie Minogue a lansat "Darling", Jessica Simpson "Dessert", David si Victoria Beckham "Intimate Him", "Intimate Her", gemenele Olsen "Coast to Coast", iar Christina Aguilera "Xpose".



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod