O nouă metodă de pensat. 5 avantaje pentru o privire sexy

Ştiai că o sprânceană este mai deschisă decât cealaltă? Ştiai că sprâncenele nu trebuie să fie niciodată perfect identice? Descoperă o tehnică revoluţionară de design de sprâncene, numită BrowSym, care te ajută să le conturezi natural!

Ştiai că o sprânceană este mai deschisă decât cealaltă? Ştiai că sprâncenele nu trebuie să fie niciodată perfect identice? Descoperă o tehnică revoluţionară de design de sprâncene, numită BrowSym, care te ajută să le conturezi natural!

BrowSym este o nouă tehnică de pensare a sprâncenelor care are la bază conceptul de echilibrare şi armonizare, nu doar exterioară ci şi la nivel interior. În cadrul unui ritual care durează între 90 şi 120 de minute, sprâncenele tale vor fi conturate ţinându-se cont de forma feţei şi simetria facială. 

"BrowSym se concentrează pe cum arată sprâncenele în ansamblu, nu atunci când le privim de la câţiva centimetri distanţă. Aşa este şi modul în care ne văd ceilalţi. E important nu doar ca o sprânceană să fie frumoasă, ci ambele să se armonizeze una cu cealaltă, cu restul trăsăturilor şi cu personalitatea.

BrowSym lasă fire mici care altfel ar fi fost îndepărtate, smulge şi scurtează fire groase de care nu te-ai atins poate niciodată. Totul ca la final să se construiască o formă armonioasă şi care încadrează ideal trăsăturile. În acest mod sprâncenele pot beneficia de designul potrivit fără să pară prea subţiri", explică Irina Gârdea, creatoarea acestei noi tehnici de pensat.

 

Cum se desfăşoară o şedinţă BrowSym


Ca să ştii ce presupune designul sprâncenelor BrowSym, trebuie să cunoşti paşii esenţiali ai tehnicii, pe care ni-i dezvăluie Irina Gârdea:

1. Consultaţia iniţială cu explicaţiile privitoare la tehnica şi la modul în care sprâncenele îţi influenţează expresia feţei.

 

2. După consultaţie se trece la designul de sprâncene

Acum începe relaxarea pentru tine. "Putem folosi zahărul pentru îndepărtarea firelor fine, apoi eu voi sculpta forma care ţi se potriveşte şi care te face să îţi simţi expresia mult mai luminoasă şi echilibrată", explică Irina Gârdea, creatoarea acestei noi metode de pensat.

3. Nuanţarea personalizată pentru sprâncene şi gene

"Recomand acest pas pentru că dacă se vopsesc sprâncenele se completează frumos şi zonele mai rare, sprâncenele sunt mai simetrice şi mai ales te va ajuta să te obişnuieşti cu noua formă. Pentru că vopseaua mai rămâne pe piele căteva zile, poţi învăţa mult mai uşor pe unde să aplici un creion sau fard de sprâncene.

Nuanţarea schimbă şi forma, nu doar culoarea. Genele accentuate ajută la conturarea privirii", explică specialistul. De asemenea, nu se recomandă doar vopsirea sprâncenelor pentru că sprâncenele prea evidente, fără susţinerea unei priviri conturate, masculinizează, avertizează specialistul.

 

Avantajele acestei noi metode de pensat


1. Sprâncenele tale vor arăta natural.
2. Sprâncenele tale nu vor fi niciodată prea subţiri.
3. Sprâncenele tale nu vor fi niciodată identice pentru că nu ar arăta naturale.
4. Sprâncenele tale nu vor fi prea evidente, deoarece acest lucru masculinizează trăsăturile feţei. Nuanţa sprâncenelor şi a genelor va fi uniformă.
5. Nu este nevoie ca sprâncenele să fie lăsate să crească excesiv dacă vrei să le schimbi forma.


De reţinut! Foarte important este să nu se ajungă la o simetrie de 100%, adică sprâncenele nu trebuie să fie niciodată perfect identice, avertizează Irina Gârdea.

"În acest caz ar părea false, nenaturale. Partea bună este că această simetrie e imposibil de atins cu mâna umană. Iar modul în care procesăm informaţia vizuală ne permite să completăm eventualele goluri şi să percepem nişte sprâncene ca fiind perfecte, chiar dacă acestea nu sunt în realitate", explică specialisul.

 

Cât costă să-ţi conturezi sprâncenele după tehnica BrowSym


Dacă apelezi pentru prima dată la această tehnică, vei plăti 220 lei pentru consultaţia iniţială şi design-ul sprâncenelor (BrowSym simplu), dar vei beneficia gratuit de vopsirea genelor şi a sprâncenelor care în mod normal costă câte 55 lei fiecare procedură.

La a doua vizită, dacă vei alege doar un BrowSym Simplu (fără vopsit), preţul va fi de 110 lei pentru design plus 55 lei pentru consultaţia ulterioară.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • oana pe 22 Mar 2012, 13:13
    lipsa de educatie

    dacà nu va place .de ce mai cititi?? Daca va-ti ingriji cu adevart var interesa. Nu expresii de spanac.

    1
    1

  • Irina Gardea pe 20 Mar 2012, 14:39
    tehnica noua

    Buna Manuela.Iti multumesc pentru comentariul tau:)Nu o cunosc pe cosmeticiana ta,insa din cate imi spui probabil face sprancene foarte frumoase.In ceea ce priveste noutatea tehnicii insa,te asigur ca este diferita fata de orice ai incercat pana acum.Dintr-un simplu articol nu se pot vedea bine nuantele,insa cand spun simetrie ma refer la un grad de armonie care nu se obtine prin alta tehnica.BrowSym este singura din lume care armonizeaza cele doua jumatati ale fetei.Dar cu grija astfel incat sa para naturale.Sa ma exprim altfel,cam toata lumea spune ca sprancenele nu ar trebui sa fie la fel;ele ar trebui sa fie"surori",nu "gemene".Eu spun ca arata mult mai bine cand sunt "gemene", cu precizarea ca sprancenele sa nu fie 100% simetrice,asa cum nici gemenii nu sunt 100% identici.Mai exista multe alte asemenea diferente:)

    4
    0

  • Daissy pe 20 Mar 2012, 12:16
    sprâncene

    Ce spanac dee articol... Parca nu puteam afla pretul unei 'tehnici noi' si din alte surse! Dar, aşa işi fac unii publicitate, pe timpul nostru!

    2
    4

  • Bidiu Manuela pe 20 Mar 2012, 10:33
    Raspuns

    Buna dimineata,aceasta metoda cosmeticiana mea o practica de ceva ani .Deci pentru noi nu este o noutate.

    5
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod