O manichiură inedită! Unghiile cu leduri, noua modă

Unghiile cu leduri constituie cel mai nou trend în materie de manichiură. Sunt îndrăzneţe şi potrivite pentru o seară în club dacă vrei să atragi toate privirile.

Deoarece tendinţele în materie de manichiură au evoluat tot mai mult în ultimii ani, numeroşi specialişti propun idei inedite şi îndrăzneţe pentru a aduce mereu ceva nou. Trebuie să ai foarte multă imaginaţie pentru a ajunge la o asemenea idee care se pare că a făcut senzaţie pe Instagram.Manichiura cu leduri este acum în vogă şi a fost lansată de o tânără din Coreea de Sud.

 

A post shared by Park Eunkyung (@nail_unistella) on Jul 20, 2017 at 12:10am PDTPark Eunkyung a folosit ca bază unghiile foarte lungi pe care a aplicat un led care seamănă cu o piatră prețioasă, luminând în diverse culori.

Astfel că ea a creat un efect vizual foarte interesant, asemănător cu cel pe care îl întâlnim în cluburi de la globurile disco.
Dacă te uiţi de aproape, fiecare led seamănă cu un cercel, iar jocul de lumini şi culorile transformă o manichiură obişnuită în una cu adevărat spectaculoasă.

Foto: Instagram

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod