Masca after-sun hidratantă cu alge marine

Este ideală pentru cei care au suferit arsuri solare sau expunere exagerată la caldură, dar poate fi folosită cu succes şi pentru tratarea iritaţiilor produse de muşcăturile insectelor.
Este ideală pentru cei care au suferit arsuri solare sau expunere exagerată la caldură, dar poate fi folosită cu succes şi pentru tratarea iritaţiilor produse de muşcăturile insectelor. Orice semn de roşeaţă va dispărea, lăsând loc doar senzaţiei de răcorire. Se aplică din belşug pe zonele afectate, timp de 15-20 minute, după se curăţă cu un serveţel umed fără a se clăti.

Produsele Jericho Cosmetics pe bază de alge marine urmăresc conceptul paraben-free şi sunt înzestrate cu puteri antireumatismale, remineralizante, stimulante ale circulatiei sanguine. Produsul poate fi achizitionat de pe site-ul www.jerichocosmetics.ro, la pretul de 45 lei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • quantshop pe 28 Dec 2011, 15:40
    Masti cu alge marine fara parabeni

    LAMIFAREN este un gel obtinut din alge marine Laminaria Angustata si apa (fara conservanti, coloranti). Se pot face masti cu LAMIFAREN pentru ten, gat si decolteu, astfel: De 2 ori pe saptamana, dupa o curatare corecta (eventual si peeling), se aplica 2-3 lingurite de LAMIFAREN amestecat cu cateva picaturi de ulei de masline. Se lasa sa hraneasca si sa hidrateze pielea timp de o jumatate de ora, apoi se indeparteaza cu un disc curat, umezit cu apa la temperatura camerei. Beneficiile vor fi evidente. Detalii pe http://lamifaren.quantshop.ro.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod