Manichiuri nail art pentru toamnă. 50 de modele din care să te inspiri

Pe măsură ce natura se transformă și zilele încep să fie treptat din ce în ce mai răcoroase, simțim nevoia de a ne adapta la noua paletă de culori din jurul nostru.
Iar în ceea ce privește manichiurile pentru toamnă, nu este dificil de observat faptul că tendințele acestui anotimp se asortează de obicei perfect cu nuanțele naturii.

Manichiurile nail art pentru toamnă sunt inspirate de culorile romantice sau melancolice ale frunzelor, dar în acest sezon se fac remarcate câteva nuanțe deosebite, care par mai degrabă potrivite pentru primăvară. 

Modelele în tendințe pentru acest sezon sunt variate și interesante, însă câteva dintre ele par să fie dominante, dacă luăm în calcul preferințele influencerilor în materie de nail art de pe Instagram. 
Manichiura în carouri, care imită aspectul pieselor vestimentare în carouri care sunt de obicei populare toamna, este un trend important.
Poate fi realizată pe toate unghiile sau numai pe unele dintre ele. Tonurile folosite de obicei sunt cele de roșu, grena, crem, verde, camel sau maro. 

Bineînțeles, nu lipsesc nici motivele specifice sezonului, de la frunze galbene și ruginii până la flori de toamnă, dovleci sau fructe. 

Un alt trend major al acestui sezon este strălucirea metalică și oja în nuanță metalizată de argintiu, auriu sau cupru. O poți folosi pentru a adăuga detalii strălucitoare în cadrul manichiurilor nail art în tonuri închise și melancolice precum verde petrol, grena sau bleumarin.

În această toamnă se poartă și tonurile pastelate de gri, albastru sau verde, dar și nuanțe nude de roz sau corai, care pot fi folosite pentru a realiza manichiuri nail art delicate și feminine.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod