http://www.eva.ro/frumusete/cosmetica/manichiura-shellac-o-alternativa-mai-buna-decat-manichiura-cu-gel-articol-175069.html

Manichiura Shellac: o alternativă mai bună decât manichiura cu gel

Dacă visul tău este să ai o manichiură impecabilă timp de două săptămâni, dar fără ca unghiile tale să aibă de suferit, atunci manichiura Shellac este perfectă pentru tine.

Ce este manichiura Shellac?

Shellac este numele de brand pentru un produs creat de compania Creative Nail Design (CND). Este un produs hibrid, adică jumătate ojă, jumătate gel. Se aplică pe unghiile naturale la fel ca oja obișnuită, fără să fie nevoie de pilirea suprafeței unghiei. Se usucă apoi folosind lampa cu lumină UV, exact ca și manichiura cu gel.

Unghiile din acril și gel sunt construcții false aplicate pe unghiile tale naturale. Ambele pot fi modelate astfel încât să se potrivească formei naturale a unghiilor sau pentru alungirea lor.
Prin urmare, dacă vrei unghii mai lungi, atunci ai nevoie de aplicații din acril sau gel. De asemenea, unele femei folosesc gel sau acril pentru a avea unghii și manichiuri mai rezistente, deși pe termen lung aceste tehnici îți slăbesc rezistența unghiilor naturale.

Shellac este un amestec special din gel și ojă. Pentru că este exact ca o ojă, nu poate fi folosit pentru alungirea unghiilor. Dar asemănarea cu gelul face manichiura Shellac să fie rezistentă și de durată. 

De ce este manichiura Shellac o alternativă mai bună decât manichiura cu gel?


Cel mai important avantaj este acela că manichiura Shellac nu îți afectează sănătatea unghiilor la fel de mult precum gelul sau acrilul. Motivul este metoda de aplicare, care nu necesită pilirea și mătuirea unghiei.

Un alt beneficiu major este aspectul natural, identic cu oja, dar cu o strălucire puternică și o rezistență foarte bună.
Manichiura Shellac poate rezista pe unghii timp de două săptămâni. De asemenea, Shellac este aplicat într-un strat subțire, care nu îți îngroașă unghia așa cum se întâmplă în cazul construcțiilor din gel sau acril.

Ce trebuie să știi despre manichiura Shellac:


- Deși arată precum o ojă obișnuită, Shellac poate fi aplicat numai în saloanele specializate sau de către specialiști. 
- Este necesară folosirea lămpii cu lumina UV pentru uscarea manichiurii Shellac
- Manichiura Shellac este disponibilă într-o gamă foarte variată de culori și stiluri, exact ca oja obișnuită
- Nu poți îndepărta acasă manichiura Shellac, pentru că este necesar un produs special pentru dizolvare, care se găsește numai în saloane
- Nu poți folosi manichiura Shellac pentru a-ți alungi unghiile sau pentru a le da o altă formă. Aceasta arată exact ca o ojă și nu este folosită pentru construcția unghiilor false
- Manichiura Shellac durează până la 14 zile pe unghii
- Este necesar să ai unghiile sănătoase pentru a-ți face o astfel de manichiură.
Nu este recomandată pentru unghiile subțiate prin pilire
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod