Manichiura perfectă pentru Crăciun și Revelion: 30 de modele din care să te inspiri

Roșu, nude, negru, auriu, vișiniu și ultra violet sunt printre culorile potrivite pentru o manichiură perfectă pentru Crăciun și Revelion.
Dacă nu vrei să-ți faci o manichiură simplă și vrei să încerci ceva nou trebuie să aduci un element-surpriză, delicat, care să transforme total unghiile și să obții o manichiură de sărbătoare.


Iată câteva sugestii pentru o manichiură perfectă pentru Crăciun și Revelion


Manichiura french cu ojă neagră

Când ne gândim la manichiura franțuzească o asociem doar cu alb sau nude, însă în combinație cu oja neagră poți să obții un efect foarte interesant. O manichiură french realizată în combinație de nude/lac incolor și negru sau negru mat cu negru lucios este potrivită atât pentru zi, cât și pentru seară.
Efectul va fi unul foarte frumos, iar unghiile tale arată îngrijite și sofisticate.


Manichiura cu glitter

Adăugând puțin glitter peste oja neagră sau roșie vei obține o manichiură strălucitoare, elegantă și perfectă pentru ocazii speciale. Fie optezi pentru glitter aplicat pe toată unghia, fie doar pe vârful unghiei. 


Manichiura cu ojă închisă mată și aplicații strălucitoare

Este o manichiură potrivită pentru seară, deoarece se transformă total atunci când optezi pentru diverse aplicații strălucitoare. Folosite cu moderație, aceste aplicații vor conferi un look rafinat unghiilor tale.
Roșu, vișiniu și albastru regal sunt printre culorile pe care le poți aborda pentru o manichiură perfectă pentru Crăciun și Revelion.


Manichiura cu ojă roz pal și tonuri de nude

Rozul pal care se numeşte şi roz pudrat este o culoare feminină, elegantă şi discretă, în special atunci când vorbim despre nuanţele cu efect mat. Este considerată o culoare vedetă a acestui an, atât în materie de manichiuri cât şi în designul interior. Este o culoare asociată cu eleganţa şi rafinamentul, de aceea dacă este aleasă corect ea va putea să fie purtată la orice eveniment.

Manichiura cu ojă nude în diverse tonuri este una dintre cele mai elegante și discrete alegeri.
Fiind simplă și rafinată, manichiura cu ojă nude merge asociată cu aplicații sau glitter, însă fără să se exagereze. 


Manichiura în alb și negru 

Acest trend îţi va asigura o manichiură elegantă care se potriveşte oricărui outfit. În funcţie de modelele pe care le alegi, manichiura în alb şi negru poate să fie minimalistă sau foarte încărcată.


Manichiura negru cu animal print 

Manichiura leopard poate să fie foarte elegantă atunci când outfit-ul tău este simplu, iar unghiile fac un contrast frumos cu negru şi animal print. Nu trebuie să foloseşti prea mult acest print, ci doar ca accent de culoare pentru a nu face ca totul să pară foarte încărcat. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod