Manichiura neagră elegantă. 20 de idei șic

Manichiura neagră poate să fie stylish și sofisticată dacă urmezi câteva reguli când aplici oja. Inspiră-te din aceste modele ca să ai unghiile frumoase!
O manichiură neagră este îndrăzneață și sexy. Atât negrul, cât și alte culori închise (burgund, verde, albastru regal) sunt vedetele acestui sezon și vor da o notă rafinată look-ului tău.

Unghiile negre sunt versatile și poți să găsești o mulțime de combinații dacă nu le preferi pe cele simple. Dacă vrei să folosești oja neagră este foarte important să te asiguri că ai unghiile scurte, cuticulele bine hidratate, să lași timpul necesar pentru uscare și să incluzi accesorii aurii, argintii sau pastelate pentru a scoate în evidență manichiura.

Care sunt cele mai bune combinații pentru o manichiură neagră elegantă pe care trebuie să le încerci în sezonul toamnă-iarnă:


Manichiura french cu ojă neagră

Când ne gândim la manichiura franțuzească o asociem doar cu alb sau nude, însă în combinație cu oja neagră poți să obții un efect foarte interesant. O manichiură french realizată în combinație de nude/lac incolor și negru sau negru mat cu negru lucios este potrivită atât pentru zi, cât și pentru seară.
Efectul va fi unul foarte frumos, iar unghiile tale arată îngrijite și sofisticate.


Manichiura neagră cu glitter

Adăugând puțin glitter peste oja neagră vei obține o manichiură strălucitoare, elegantă și perfectă pentru ocazii speciale. Fie optezi pentru glitter aplicat pe toată unghia, fie doar pe vârful unghiei.


Manichiura neagră cu dungi în culori metalice

Auriul și argintiul aplicate cu măsură, într-un mod inventiv, pot să scoată orice manichiură din anonimat. Aceste combinații vor arăta foarte elegant, rafinat și se potrivesc la aproape orice ținută.
Folosește cu încredere aceste combinații pentru ca unghiile tale să arate perfect.


Manichiura neagră mată și aplicații strălucitoare

Este o manichiură potrivită pentru seară, deoarece se transformă total atunci când optezi pentru diverse aplicații strălucitoare. Folosite cu moderație, aceste aplicații vor conferi un look rafinat unghiilor tale. 


Manichiura neagră ombre

Acest stil care presupune tranziția de la o culoare mai închisă la una mai deschisă va arăta foarte bine într-o combinație de lac incolor spre negru. Iar prin trasarea unor linii cu ojă neagră și glitter se poate obține un efect foarte interesant. 


Manichiura neagră cuarț

Acele striații albe delicate printre negru conferă un efect inedit și transformă total o manichiură neagră simplă. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod