Manichiura nail art tropicală, trendul momentului pe Instagram. 35 de modele

Nimic nu exprimă mai bine atmosfera de vară decât motivele de inspirație tropicală.
Și pentru că zilele caniculare ne fac să ne simțim ca și cum am fi deja într-o zonă tropicală, atunci am putea să ne asortăm și manichiura cu această stare.

Citește și: Unghiile scurte sunt din nou în trend. 40 de manichiuri nail art pe care să le încerci


Influencerii de pe Instagram par să fi făcut asta deja, având în vedere că motivele nail art colorate ce reprezintă flori și fructe tropicale sunt tot mai populare.

Un model se face remarcat în mod deosebit. Este vorba despre floarea cunoscută drept pasărea paradisului, o plantă originară din Africa de Sud care are un aspect delicat și elegant și o floare în culori intense de oranj și mov.




A devenit o plantă de interior foarte apreciată și se pare că este și o sursă de inspirație pentru manichiurile nail art.

Manichiura de inspirație tropicală este ideală pentru vacanță. Culorile puternice și luminoase, precum și modelele multicolore fiind potrivite pentru destinațiile însorite pe care le vizitezi vara aceasta, dar și pentru ținutele de vacanță pe care ți le-ai pregătit.

Descoperă în galerie 35 de modele de manichiuri nail art tropicale din care să te inspiri.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod