Manichiură franțuzească pentru unghii lungi. Cele mai frumoase 30 de modele

Este cât se poate de clar că manichiura franțuzească a redevenit unul dintre cele mai importante trenduri ale momentului.
După ce mulți ani la rând s-a numărat printre manichiurile demodate pe care multe femei le evitau, încă de anul trecut manichiura french este un look tot mai popular.

Spre deosebire de manichiura franțuzească pe care toată lumea o purta în urmă cu câteva decenii, manichiura french din prezent este complet reinventată. În afară de vârfurile albe clasice pe care le cunoaștem deja atât de bine, noile modele includ vârfuri colorate, desene nail art, stilul ombre și multe alte variante care au un aspect modern și interesant. Iată câteva tipuri de manichiuri franțuzești pentru unghii lungi pe care să le încerci:

Manichiura franțuzească clasică


De pe această listă nu putea lipsi manichiura french cu vârfuri albe, care este întotdeauna o alegere clasică și elegantă.
Pentru unghiile lungi, acest stil poate fi adaptat în funcție de preferințele tale. Poți opta pentru o linie subțire care să accentueze vârful unghiei sau poți alege acoperirea completă a vârfului cu ojă sau gel alb. 

Manichiura franțuzească cu vârfuri în culori intense


Un trend puternic pe Instagram este acela al manichiurii franțuzești cu vârfuri în culori diferite, de obicei nuanțe neon care ies foarte bine în evidență. Este un stil perfect pentru vară, care arată excelent pe unghiile lungi.
 

Manichiura franțuzească în culori inversate


Ești obișnuită cu acea manichiură frech cu bază neutră și vârfuri albe.
Dar o modalitate de a reinventa această manichiură este inversarea culorilor și folosirea unor nuanțe diferite. Poți să obții o manichiură deosebită prin aplicarea unei culori pe vârfuri, optând în același timp pentru un fond de bază colorat. De exemplu, ai putea să alegi un fond albastru și vârfuri albe sau nuanțe din aceeași familie de culori, precum fond roșu și vârfuri roz.

Manichiura franțuzească cu glitter


Dacă îți plac manichiurile care oferă un strop de strălucire, fără să includă prea mult glitter, alege o manichiură french cu vârfuri strălucitoare. Este un look ideal pentru petreceri, având un aspect deosebit. 

Manichiura franțuzească cu vârfuri V


În loc să optezi pentru varianta clasică în care vârfurile urmează linia naturală curbată a unghiilor, poți să alegi vârfuri accentuate sub forma literei V.
Vei obține o manichiură modernă și nonconformistă, care amintește în același timp de manichiura franțuzească tradițională.

Manichiura franțuzească cu model nail art pe vârfuri


Un avantaj al unghiilor lungi, în ceea ce privește stilul french, este suprafața suficient de mare a vârfurilor, care permite realizarea unor modele nail art interesante. Poți încerca orice, de la stilul animal print și până la buline polka.

Manichiura franțuzească ombre


Acest stil reprezintă combinația perfectă dintre manichiura french și manichiura ombre. În locul acelei delimitări clare dintre vârfuri și restul unghiei, vei avea o trecere treptată de la nuanța nude la cea a albă.
Are un aspect feminin și elegant, fiind o opțiune foarte bună și pentru manichiurile de mireasă.
 

Vrei să descoperi mai multe trucuri de frumusețe? Abonează-te la newsletterele Eva.ro! 

 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod