Manichiura cu ojă roșie, reinventată. 10 stiluri inedite pe care să le încerci

Detalii ro?ii pe unghii colorate

Detalii roșii pe unghii colorate

O altă idee este aceea de a folosi roșul pentru a realiza detalii interesante pe un fond de oricare altă culoare. Un ton apropiat, așa cum sunt nuanțele de corai, oranj și piersică se potrivesc de minune cu desenele în tonuri de roșu.



Mesaje pe unghii

Mesaje pe unghii

Dacă vrei o manichiură cât se poate de cool, atunci unghiile tale te pot ajuta să transmiți mesaje interesante. Scrie cu ojă roșie litere pe fiecare unghie astfel încât manichiura ta să transmită un mesaj.



Manichiur? ro?ie ombre

Manichiură roșie ombre

Un alt trend pe care să-l folosești pentru unghiile tale este stilul ombre. Nu numai părul în degrade este la modă, ci și manichiurile care fac trecerea treptată între două culori pe aceeași unghie.
Încearcă o combinație între roșu burgund și negru, pentru o manichiură elegantă de sărbători.



French romantic �n nuan?e de ro?u

French romantic în nuanțe de roșu

Și manichiura french a suferit foarte multe modificări în ultimii ani, fiind reinventată într-o gamă extrem de largă de stiluri. Unul dintre ele include oja roșie și imită aspectul petalelor de trandafiri. Este o manichiură delicată și feminină, perfectă pentru cinele romantice.


Contrast mat - lucios

Contrast mat - lucios

O manichiură cu detalii subtili, pe care numai cei care se pricep cu adevărat le vor remarca. Aplică pe unghii o ojă roșie lucioasă și trasează transversal o dungă cu un lac special pentru matifiere.

Vei obține un stil interesant, în aceeași nuanță, dar cu finish diferit.

Foto: elle.com

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod