Manichiura catifea, trendul primăverii pe Instagram. 25 de idei din care să te inspiri

Catifeaua este un material cu aspect prețios, recunoscut pentru strălucirea sa discretă care este pusă în valoare la fiecare mișcare.
Lumina este cea care oferă acel aspect de strălucire în valuri specific catifelei, iar specialiștii în nail art au reușit să reproducă acest efect și pe unghii.

Primul specialist care a creat acest look este manichiurista Amy Le, din Los Angeles, Statele Unite, care a realizat o manichiură cu aspect de catifea, ce strălucește diferit în funcție de lumină și de mișcare. 

Amy a postat un video cu noua manichiură pe Instagram, în luna decembrie a anului trecut, numind-o „catifea verde”.
Treptat, noul look a devenit foarte popular, iar în prezent este imitat de numeroase pasionate de nail art. Iar avantajul este că manichiura catifea este mai ușor de obținut decât pare. Această manichiură se realizează cu ajutorul unei oje care creează efect reflectorizant. Este o ojă specială ce conține particule fine de fier și care de obicei include și un magnet pentru a atrage particulele strălucitoare în zona dorită. 

Citește și: 50 de manichiuri cu modele florale pentru primăvara 2021


În cazul manichiurii catifea, magnetul este mișcat deasupra unghiei de patru ori: la vârful unghiei, în laterale și la baza unghiei. Rezultatul este un efect foarte strălucitor în centrul unghiei și mai puțin în zonele exterioare.
Atunci când este expusă la lumină, manichiura pare să aibă un aspect multidimensional și pare să imite catifeaua.

Dacă nu ai experiență în folosirea unei oje magnetice, poți apela la un specialist care în mod sigur va reuși să creeze o manichiură perfectă cu aspect de catifea.

Descoperă în galerie 25 de manichiuri catifea strălucitoare pe care să le încerci.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod