Machiajul ochilor cu fard roșu, noua obsesie a vedetelor. 15 stiluri din care să te inspiri

Cu mulți ani în urmă, nu ne-am fi putut imagina că putem aplica pe pleoape farduri în tonuri de roșu. Vedetele demonstrează, însă, că acest tip de machiaj arată spectaculos, atunci când este realizat corect.
Este un trend care a apărut încă de anul trecut, iar staruri precum Bella Hadid, Emily Ratajkowski sau Hailey Baldwin s-au declarat deja fanele acestui look. Tonurile de roșu pe care le poți folosi variază de la cărămiziu, oranj estompat, teracotă sau cupru. În mod sigur fardul roșul este o alegere inedită, care te ajuta să creezi un machiaj original al ochilor.

Aceste nuanțe creează un contrast interesant cu ochii de culoare albastră sau verde, dar la fel de bine pun în evidență și ochii căprui. 

Însă poți greși foarte ușor atunci când te machiezi cu un fard de pleoape roșu.
O nuanță care nu ți se potrivește ar putea să creeze un efect complet opus față de cel pe care ți-l dorești. Dacă nu alegi tonul de roșu potrivit sau nu ai un fard de calitate foarte bună, efectul este acela de pleoape cu aspect înroșit și ochi obosiți. De aceea este esențial să alegi numai farduri de cea mai bună calitate, mai ales când optezi pentru riscantele nuanțe de roșu.

Testează diferite nuanțe pentru a descoperi exact tonul care ți se potrivește cel mai bine. Imaginile postate de vedete pe Instagram sunt o sursă excelentă de inspirație în ceea ce privește machiajul cu nuanțe de roșu.

Descoperă 15 idei de machiaj cu fard de pleoape roșu, postate de vedete pe Instagram.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod