machiaj

Machiajul în 2016 versus 2021: Trendul de pe TikTok care arată diferențele colosale din ultimii 5 ani

Unul dintre cele mai noi challenge-uri de pe TikTok îți arată cum s-au schimbat trendurile în materie de make-up în ultimii 5 ani.
Buze mate, sprancene perfect conturate, fond de ten cu acoperire maxima si contur complex. Asa arata machiajul clasic in 2016, iti aduci aminte? In schimb, trendurile de make-up din 2021 sunt total diferite.

Un nou challenge adoptat de make-up artistii de pe TikTok iti arata exact care sunt schimbarile, atat ca tehnici de aplicare a produselor, cat si din punct de vedere cromatic sau din perspectiva finishului. Expertii isi impart tenul pe jumatate si isi machiaza fiecare jumatate de chip conform celor doi ani – 2016 si 2021.
Poti intui care sunt diferentele majore?

Trenduri make-up 2021: Ce s-a schimbat fata de acum 5 ani


In 2016: Sprancene pline si conturate


Celebrele Instagram brows au fost purtate multa vreme. Mai intai umpleai spatiile goale cu un creion sau un fard pentru sprancene, apoi le conturai foarte puternic si defineai totul cu putin concealer. Se foloseau, in principal, nuante inchise, fara sa se tina cont la fel de mult de culoarea tenului si a parului.

In 2021: Sprancene naturale si rebele


In prezent, cel mai hot trend este reprezentat de sprancenele naturale, in care firele de par se vad exact asa cum sunt, eventual doar cu mici corecturi acolo unde exista goluri.
Se poarta sprancenele fixate cu gel transparent, pieptanate usor ascendent, pentru a crea un look rebel. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod