Kate Beckinsale, actrița veșnic tânără. Ce face pentru a avea un ten perfect la 48 de ani

Kate Beckinsale este recunoscută pentru rolurile din „Pearl Harbor”, „Serendipity” și seria „Underworld”, dar vedeta în vârstă de 48 de ani este cunoscută și pentru forma sa fizică impecabilă și tenul perfect.
De fapt, Kate pare să nu îmbătrânească, iar secretul său nu este Botox-ul, după cum a declarat de curând în cadrul unei discuții aprinse pe Instagram cu un fan care a acuzat-o că folosește prea mult Botox.

Actrița britanică a dezvăluit de-a lungul timpului ce reguli de îngrijire urmează cu strictețe pentru a avea un ten impecabil și ce produse de înfrumusețare nu-i lipsesc niciodată. 

Iată care sunt secretele de frumusețe ale lui Kate Beckinsale, actrița care pare veșnic tânără:


Apelează cu regularitate la tratamente cosmetice


Deși nu este adepta injecțiilor cu Botox, Kate merge cu regularitate la salon pentru tratamente cosmetice. Într-un interviu pentru Popsugar Kát Rudu, cosmeticiana actriței, a dezvăluit că vedeta o vizitează o dată la câteva luni pentru câteva tratamente pe care le realizează cu regularitate - microneedling, terapie cu lumină roșie și microdermabraziune.

Este „obsedată” de acid hialuronic


După exfolierea pielii, cosmeticiana actriței spune că folosește acidul hialuronic pentru a-i hidrata intens tenul. „Facem tratament cu acid hialuronic, de care Kate este de-a dreptul obsedată.
Pur și simplu turnăm acid hialuronic pe piele timp îndelungat și masăm iar și iar”, a spus cosmeticiana.

Își menține tenul hidratat


Ea a dezvăluit pentru E! că secretul unui ten cu aspect tânăr este hidratarea. „Totul ține de hidratare. Este doar hidratare. Când pielea este hidratată, arată bine și pare hrănită”, a declarat cosmeticiana vedetei. Întrebată de fani pe Instagram care este secretul frumuseții sale, Kate a răspuns într-un comentariu că este vorba de „fericire, libertate și crema hidratantă rejuvenantă SkinMedica”.

Folosește de mulți ani protecție solară


Știm deja că aplicarea zilnică a protecției solare este cel mai important lucru pe care îl putem face pentru a preveni apariția ridurilor, a petelor și pentru prevenirea semnelor de îmbătrânire. Iar dacă nu erai convinsă de beneficiile acestui obicei, Kate este exemplul perfect și ne demonstrează efectele aproape miraculoase ale protecției solare.
„Kate a făcut un lucru extrem de inteligent când era mai tânără. Și-a protejat pielea de soare și a avut grijă să nu se confrunte aproape niciodată cu arsuri solare”, a declarat o sursă apropiată actriței pentru HollywoodLife. Vedeta este adepta folosirii protecției solare zi de zi, iar rezultatele sunt vizibile în prezent. „Kate este obsedată de îngrijire și tot timpul și-a tratat corect pielea”, a declarat cosmeticiana actriței.

Bea multă apă și are un stil de viață sănătos


„Bea o cantitate impresionantă de apă și este mereu hidratată”, a mai declarat sursa citată. Însă Kate are grijă de sănătatea sa, în general, și urmează un stil de viață sănătos.
„Menține o rutină de alergat și se antrenează la sală folosind greutăți moderate, care o ajută să se mențină în formă.
Kate este plină de energie și merge la sală de cinci sau șase ori pe săptămână unde face diferite tipuri de antrenamente cardio sau Pilates pentru a se menține tonifiată”, a declarat sursa. „În plus, este binecuvântată cu o moștenire genetică bună, lucru pe care nimeni nu îl poate controla și la care cei mai mulți oameni speră”, a mai spus sursa. Părinții lui Kate Beckinsale - mama sa, Judy Loe, și tatăl său, care a decedat când Kate avea 11 ani, au fost actori.

Îi cere fiicei sale sfaturi de frumusețe


Kate se poate baza că află întotdeauna toate noutățile în materie de frumusețe. „Îi cere mereu sfaturi de frumusețe fiicei sale”, a dezvăluit sursa, făcând referire la Lily Mo Sheen, fiica în vârstă de 21 de ani a actriței.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod