Ingredientele naturale care îți subțiază fața

Ingredientele naturale care îți subțiază fața

Te uiți câteodată în oglindă și îți dorești acel tip de față cu trăsături perfecte, cu contururi bine definite și armonioase, pe care îl vezi în toate reclamele?
Atunci, cu siguranță visezi la un produs magic care să-ți subțieze chipul, să dea o formă mai rafinată obrajilor și să mascheze rotunjimile. Ei bine, acest produs chiar există! În plus, este foarte ușor de preparat și necesită numai două ingrediente, pe care le poți lua din orice magazin.

Mască de subțiere a feței 100% naturală


Ingredientele–minune care îți transformă fața, dându-i un aspect mai delicat, sunt ovăzul și sucul de lămâie. Combinate, îți furnizează o soluție naturală și foarte eficientă de subțiere a feței, făcând totodată tenul să pară mai sănătos și mai strălucitor.

Sucul de lămâie are un efect de ”strângere”, ajutând la modelarea feței, mai ales că stimulează producția de colagen și crește elasticitatea pielii.
Totodată, prin conținutul de luteină, stimulează creșterea nivelului de lipide superficiale ale pielii, având un efect suplimentar de remodelare a conturului facial. Acidul citric din sucul de lămâie accelerează producerea de noi celule, ducând astfel la eliminarea mai rapidă a straturilor de piele moartă și dând un aspect mai subțire chipului.

În plus, sucul de lămâie aduce numeroase alte beneficii tenului:

- ajută la tratarea acneei 
- diminuează porii
- luminează pielea, dându-i un aspect mai proaspăt
- reducere vizibilitatea petelor întunecate, a cicatricilor acneice și a pistruilor
- încetinește apariția liniilor fine și combate ridurile.

Scapă de părul nedorit de pe faţă cu aceste trei ingrediente naturale!
Datorită conținutului ridicat de potasiu, masca pe bază de suc de lămâie are și efecte pronunțate de hidratare și netezire, fiind eficientă în cazul tenului uscat.
Luteina din suc este eficientă în protecția UV a pielii și lupta împotriva radicalilor liberi, care provoacă îmbătrânirea prematură.

Ovăzul este un ingredient ideal pentru ten, unul dintre cele mai importante efecte ale sale fiind reducerea ridurilor fine și petelor întunecate. Masca pe bază de ovăz și suc de lămâie are puternice efecte antiinflamatoare, datorită conținutului ridicat de antioxidanți din ambele ingrediente. Ovăzul este cunoscut pentru proprietățile sale de înmuiere și netezire a tenului, care contribuie la senzația de subțiere a feței, mai ales că dă tenului un aspect rafinat și mătăsos. Citește continuarea pe divahair.ro



divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod