INCOGNITO: zâmbet de Hollywood la orice vârstă!

Mereu ţi-ai dorit un zâmbet de Hollywood, nu-i aşa? Dar ce-ai spune dacă într-un timp foarte scurt zâmbetul tău ar fi perfect, iar tu nu ai fi nevoită să faci niciun efort pentru a-l obţine. Mai mult, cei din jurul tău ar observa doar rezultatul: o dantura impecabilă, un plus de încredere şi o imagine întinerită cu 10 ani!
Mereu ţi-ai dorit un zâmbet de Hollywood, nu-i aşa? Dar ce-ai spune dacă într-un timp foarte scurt zâmbetul tău ar fi perfect, iar tu nu ai fi nevoită să faci niciun efort pentru a-l obţine. Mai mult, cei din jurul tău ar observa doar rezultatul: o dantura impecabilă, un plus de încredere şi o imagine întinerită cu 10 ani!

Dr. Alexandru Darie, specialist în ortodonţie linguală la prima clinică stomatologică ecologica din România - Green Dental – îţi poate oferi toate acestea cu ajutorul aparatului dentar invizibil INCOGNITO®.

Cât de diferit este INCOGNITO® faţă de aparatele dentare clasice? De ce ai opta pentru această soluţie?

Iată 5 avantaje ale aparatului dentar INCOGNITO®:

1.
Este complet invizibil din exterior


Acest aparat este denumit după principala sa caracteristică, şi anume faptul că este invizibil. Montat pe faţa interioară a danturii, INCOGNITO® este imposibil de observat de către cei din jur. Astfel, nimeni nu va ştii secretul zâmbetului tău impecabil.

2. Este uşor de purtat

Un motiv pentru care acest aparat este atât de solicitat în SUA este faptul că prezintă un discomfort minim. Datorită structurii sale şi a modului în care este montat, acesta împiedică apariţia defectelor de vorbire şi a senzaţiei neplăcute provocate de clasicele aparate dentare.

3.
Este 100% personalizat


Cu ajutorul tehnologiei moderne, INCOGNITO® este personalizat în totalitate. Datorită acestei caracteristici, el este mai precis. Astfel, ai siguranţa că vei obţine rezultatul pe care ţi-l doreşti, indiferent de gravitatea problemei tale dentare.

4. Tratamentul este mai scurt

Un alt avantaj major al aparatului invizibil este faptul că tratamentul durează mult mai puţin. Acţiunea exactă şi materialul din care este realizat duce la obţinerea mai rapidă a rezultatului dorit şi, implicit, la mai puţine vizite în cabinetul stomatologic.

5. Rezultatele sunt imediate

În cazul aparatelor dentare clasice, procesul de îndreptare a dinţilor este mult mai lent, fapt ce determină apariţia unor rezultate vizibile în primele luni.
Cu ajutorul aparatului invizibil INCOGNITO®, efectele sunt imediate.

Acest aparat dentar a revoluţionat modul în care era privită ortodonţia şi le-a oferit adulţilor cu o viaţă socială şi profesională activă posibilitatea de a avea o dantură perfectă, fără a fi nevoiţi să renunţe la anumite activităţi şi, cel mai important, fără a avea aspectul inestetic specific aparatelor dentare tradiţionale. El este realizat într-un singur laborator din lume, în Germania, motiv pentru care ne oferă atât nouă, medicilor, cât şi pacienţilor, siguranţa unui tratament reuşit”.
Dr. Alexandru Darie, specialist certificat INCOGNITO®.

Care sunt paşii pe care trebuie să-i urmezi pentru un zâmbet de Hollywood?

Programeaza-te pentru o consultaţie şi vei afla! Iar daca vei face programarea online, consultaţia va fi GRATUITĂ.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod