Idei de nail art pentru Crăciun. Cele mai frumoase 40 de manichiuri

Oricare ar fi preferințele tale, există o mulțime de idei interesante din care să te inspiri și pe care le poți reproduce pe unghiile tale. Descoperă 40 de manichiuri pentru Crăciun.
În ceea ce privește decorațiunile de Crăciun, există două tipuri de oameni: cei care își acoperă casă cu multiple luminițe colorate, figurine și decorațiuni, și cei care preferă stilul minimalist și aleg maximum o instalație luminoasă albă și câteva globulețe.

Același lucru este valabil și în cazul manichiurilor nail art pentru acest sezon.

Dacă unele dintre noi vor modele simple și maximum un simbol, două desenate pe unghii, altele vor o manichiură care să iasă în evidență, cu multe culori și glitter.

Oricare ar fi preferințele tale, există o mulțime de idei interesante din care să te inspiri și pe care le poți reproduce pe unghiile tale. 

Bineînțeles, elemnetele specifice sărbătorilor nu au cum să lipsească din manichiurile tale nail art de Crăciun.
Printre cele mai frumoase și interesante se numără fulgii de nea, omuleții de zăpadă, bradul împodobit, beculețele culorate sau globurile. De asemenea, albul și roșul, culorile lui Moș Crăciun, sunt ideale pentru o manichiură nail art de Sărbători.

În afara simbolurilor clasice pe care ți le poți desena pe unghii, glitterul este un alt element care amintește perfect de perioada festivă. Îl poți folosi pentru a acoperi în totalitate unghiile sau îl poți aplica sub forma unor accente discrete, care să adauge strălucire.

Sezonul acesta sunt în tendințe manichiurile pe un fond liber, natural, peste care poți realiza desene nail art simple.
O altă tendință a sezonului este manichiura minimalistă, care include modele geometrice, linii abstracte sau motive de Crăciun realizate discret.

Descoperă în galerie 40 de manichiuri nail art pentru Crăciun pe care să le încerci în acest an.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod