Idei de manichiură pentru această iarnă. Află ce se poartă!

Modele grafice în stilul anilor '90

Moda anilor '90 a fost plină de culoare, iar asta s-a reflectat și în stilul manichiurilor purtate atunci. Dar desenele "funky", grafice, multicolore au revenit în actualitate pentru manichiurile sezonului iarnă 2016. Modelele grafice inspirate de anii '90 sunt de această dată ceva mai simple, în culori neutre sau nude.




Linii simple

Stilul minimalist are un cuvânt important de spus atât în designul interior, cât și în modă, frumusețe sau chiar tatuaje. Iar manichiurile inspirate de această tendință includ adesea linii simple, trasate cu lejeritate pe unghii.
Nu doar că sunt foarte ușor de realizat, dar aceste manichiuri sunt foarte moderne și au un aer futurist.




Manichiura french modificată

A apus de mult timp moda unghiilor frech cu vârfuri albe perfect definite. Reinventarea acestui stil clasic de manichiură a devenit o pasiune pentru numeroase femei din întreaga lume, iar rezultatele obținute sunt cât se poate de interesante. De la un trend pe rețelele de socializare a devenit un trend major și pe podiumurile de modă. În locul albului pentru vârfuri poți folosi absolut orice culoare, la fel și pentru bază.
De asemenea, te poți juca și cu contrastul ojă mată - ojă lucioasă pentru un stil inedit de manichiură french.




Efectul de marmură

Un alt trend important al acestui sezon este reprezentat de manichiurile cu efect de marmură. În nuanțe naturale, acest stil va arăta excelent pe unghiile lungi. Nu este dificil de obținut pentru că tot ceea ce trebuie să faci este să trasezi linii foarte subțiri cu o pensulă pentru unghii.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod