serum, vitamina C

Greșeala pe care o faci atunci când aplici serumul cu vitamina C

Dacă aplici serumul cu vitamina C în acest mod, nu vei obține beneficiile pe care le aștepți.
Serumurile cu ingrediente active sunt scumpe, asa ca nu ne permitem sa facem greseli de aplicare ce compromit rezultatele pe care le asteptam. De asemenea, exersam rabdarea in ceea ce priveste rutina noastra de ingrijire: aplicam serumul in fiecare zi, timp de mai multe luni, pentru a vedea mai putine pete pigmentare si riduri. Ar fi pacat ca asteptarea noastra sa fie in zadar.

Cand discutam despre vitamina C, exista mai multi factori care ne pot impiedica sa obtinem rezultatele dorite: da, modul de aplicare, dar si ambalajul serumului pe care il cumparam.
Retine ca vitamina C pura (acidul ascorbic) este extrem de instabila, de aceea trebuie ambalata intr-o sticluta opaca, ce se inchide etans – sticlutele cu pipeta sunt cele mai recomandate – pentru ca lumina soarelui si oxigenul sa nu degradeze formula.

Nu te astepta la rezultate miraculoase daca ai cumparat vitamina C in amabaj de tip borcan cu capac – acest tip de ambalaj nu poate pastra conditiile de care au nevoie vitamina C, dar si alti antioxidanti, pentru a produce rezultate atunci cand sunt aplicate topic.
„Cand e expusa la lumina, aer si caldura, vitamina C oxideaza destul de rapid”, confirma Julia T. Hunter, fondatoare a Wholistic Dermatology. Citeste continuarea pe andreeariacu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod