Gianina Corondan dezvaluie secretul pentru estomparea cicatricilor post acnee – Dermapen

Gianina Corondan, fara doar si poate, una dintre cele mai simpatice prezente de pe scena mondena si redactorul sef al revistei VIP, s-a lasat pe mainile celui mai bun specialist mondial Dermapen, Dl. Andrew Christie intr-o serie de tratamente moderne, pentru reintinerirea si estomparea cicatricilor post acnee. Folosindu-se doar de un stilou, cunoscut sub numele Dermapen, dl. Andrew Christie, invitatul special in cadrul workshop-ului STB Expert Meeting, a explicat ca daca pana acum alternativele moderne de reintinerire a pielii s-au dovedit aproape inaccesibile pentru o buna parte a populatiei, Dermapen reprezinta alegerea inteligenta pentru frumusetea pielii.
Dermapen foloseste ace detasabile de unica folosinta pentru a trata acneea activa, leziunile pigmentare, alopecia, cicatrici de acnee sau traumatice, dar imbunatateste si calitatea pielii cum ar fi ridurile sau porii dilatati. Dl. Christie a scos in evidenta avantajul Dermapen, unul din cele mai copiate instrumente in estetica, fata de alte dispozitive cu role si ace, si anume posibilitatea de a regla viteza si adancimimea la care sunt introduse acele, mai putine urme pe piele si o recuperare rapida.

Angelina Jolie este doar una din vedetele banuite ca ar fi apelat la chirurgia plastica si peeling-ul chimic, cand de fapt ea folosea aceasta noua tehnica de rejuvenare faciala.
Acelasi tratament l-a incercat si Gianina Corondan, bucurandu-se acum de un ten mult mai neted si intins: “As fi vrut sa stiu incerc mai demult Dermapen pentru ca functioneaza cu adevarat. Nu e un tratament dureros si rezultatele se vad, iar acum la o saptamana, pielea este mult mai luminoasa, porii s-au inchis si tenul arata foarte, foarte bine. Am simtit usoare intepaturi, dar a meritat intru-totul. Chiar m-au intrebat prietenii, ce-am patit, ca ceva e schimbat la mine, in sensul ca tenul e mai stralucitor si mai fin, iar urmele pe care le aveam nu se mai vad. Ei bine, da, am descoperit o terapie cu adevarat minunata, pe care o s-o continuu cu siguranta la Fazzada, Clinica Laser de Reintinerire, un etalon pentru estetica noninvaziva”, spune Gianina Corondan.

Metoda de reintinerire a pielii prin inteparea pielii cu ace dateaza de sute de ani si pare aparent primitiva in contextul solutiilor moderne si cosmeceuticelor.
Astfel, prin intepaturi simultane se creeaza mici inflamatii care determina crearea de nou colagen, iar cicatricile si ridurile devin usor-usor insesizabile. “Pe acelasi principiu se bazeaza si Dermapen. Are forma unui stilou dotat cu un cordon de electricitate la capat, care foloseste ace de unica folosinta care sunt introduse in piele la diferite adancimi. Ceea ce diferentieaza Dermapen de predecesorii sai consta in vibratiile de care dispune, ce reduc senzatia de durere si fac tratamentul foarte usor de suportat. Vibratiile ajuta la pacalirea senzatiei dureroase, intrucat cele doua impulsuri actionate simultan, induc in eroare creierul, care nu apuca sa proceseze ambele informatii, iar durerea devine practic inexistenta.
Astfel, prin aceste intepaturi simultane, se produce o reactie de inflamatie care duce la producerea de colagen in piele si automat la o reintinerire a acesteia. Atentie insa, in piata exista foarte mult dispozive contrafacute cu ace, care pretind aceleasi rezultate ca si Dermapen”
, a explicat Andreea Iftimie, medic estetician si manager al companiei See.Try.Buy, distribuitorul dispozitivului Dermapen.

Aflat la prima editie, STB EXPERT MEETING, l-a avut ca invitat special pe dl. Andrew Christie din Australia, care a demonstrat medicilor invitati cum se foloseste acest nou dispozitiv medical si care a tratat-o si pe Gianina Corondan.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod