Genifique Youth ActivatOR

O inovaţie revoluţionară bazată pe ştiinţa genelor, gama Génifique ţinteşte 50 de criterii identificate pentru o piele tânără* cu efecte vizibile după numai 7 zile** pentru toate tipurile de piele şi diferite vârste.
O inovaţie revoluţionară bazată pe ştiinţa genelor, gama Génifique ţinteşte 50 de criterii identificate pentru o piele tânără* cu efecte vizibile după numai 7 zile** pentru toate tipurile de piele şi diferite vârste. Atât experţii în frumuseţe cât şi femeile asemănătoare au exprimat o aprobare copleşitoare: de la lansarea sa în 2009, Genifique a primit peste 100 de premii internaţionale şi în întreaga lume s-au vândut milioane de produse.

În cadrul studiilor de cercetare, Laboratoarele noastre au subliniat, zi după zi, noile rezultate şi performanţa în îngrijirea pielii ale produsului Génifique Youth Activator.
O nouă descoperire: unul din ingredientele active folosite de Genifique stimulează*** Kallikrein 7, o proteină legată de strălucirea pielii.

Proteină cheie implicată în procesul natural de exfoliere, Kallikrein este esenţială în menţinerea echilibrului pielii. Atunci când activitatea sa scade, procesul natural de exfoliere se modifică, având drept rezultat pierderea strălucirii şi senzaţia de piele uscată.

Pentru a sărbători succesul gamei Genifique şi al proprietăţilor sale extraordinare de sporire a luminozităţii pielii, Lancome prezintă o nouă versiune strălucitoare a sticluţei "vedetă”.
Acum mai mult ca niciodată, luxul şi ştiinţa s-au unit în această sticluţă de înaltă tehnologie şi un design  splendid, creat ca şi cum ar fi turnat în argint. Această ediţie limitată a Genifique Youth Activator este disponibilă în numai 50.000 de exemplare la nivel mondial. Preţ  public estimat 365 lei. Disponibil din Octombrie 2011.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod