Frumuseţea ta: Cum să-ţi refaci tenul după o noapte de petrecere

După o noapte pierdută, tenul tău este tern şi lipsit de strălucire. Alcoolul, fumul de ţigară şi lipsa somnului nu sunt aliaţii frumuseţii.

După o noapte pierdută, tenul tău este tern şi lipsit de strălucire. Alcoolul, fumul de ţigară şi lipsa somnului nu sunt aliaţii frumuseţii. Ba mai mult, te ajută să ai nişte cearcăne minunate, ochii roşii şi niciun strop de strălucire. Aşa că, ai nevoie de puţin ajutor pentru a te reface după ptreceri. 

Demachiere înainte de culcare

Primul pas, pentru a arăta bine dimineaţa, mai ales după o noapte pierdută, este demachierea. Indiferent de ora târzie la care ajungi acasă, nu lăsa oboseala să-ţi strice frumuseţea tenului.

Curăţarea feţei îţi va asigura un ten proaspăt şi curăt. Nu contează cât eşti de obosită, acordă 5 minute ritualului de îngrijire a feţei: demachiere, tonifiere şi hidratare.

Salvare de la creme hrănitoare

După o noapte pierdută, vei observa că atunci când te trezeşti tenul tău este deshidratat şi tern. De aceea el are  nevoie de hidratare intensă. Alege o cremă hrănitoare care să-ţi refacă sănătatea pielii.

 Hidratează din interior

Înainte de culcare, dar şi dimineaţa, la trezire, bea câte un pahar mare de apă pentru a asigura hidratarea de care are nevoie corpul tău.

După o noapte pierdută, organismul tău are nevoie de hidratare, mai ales dacă în timpul nopţii ai consumat alcool. Aşa că, încearcă să bei cât mai multă apă şi consumă legume şi fructe, a doua zi după petrecere.

Felii de cartof crud împotriva cearcănelor

Toate femeile ştiu că dacă nu dorm o noapte, cearcănele sunt primele care le "zâmbesc" a doua zi de dimineaţă. De aceea, puţin ajutor nu strică. Feliile de cartof crud sunt cele mai cunoscute şi eficiente tratamente naturale împotriva cearcănelor şi pungilor de la nivelul ochilor.

Aplică-le pe ochi când te trezeşti şi vei avea o surpriză plăcută.

Ceai pentru ten 

O infuzie concentrată de ceai verde, răcită la frigider, este un excelent tonic pentru pielea ta. Bogat în antioxidanţi, ceaiul verde îţi revigorează tenul. Iar după o noapte în care ai petrecut, cu siguranţă ai ochii umflaţi sau cearcăne. Aşa că,  înmoaie două dischete demachiante în ceai rece şi aplică pentru câteva minute pe ochi. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod