Frumuseţea ta: Ce este şamponul uscat şi cum să-l foloseşti

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Ţi-ar plăcea să pocneşti din degete şi părul tău să fie perfect curat? Şamponul uscat, pe care îl găseşti sub formă de pudră sau spray, a fost conceput tocmai pentru a-ţi îndeplini această dorinţă.
Curăţă părul de excesul de sebum şi îl lasă mătăsos, parfumat şi cu un volum de invidiat, ca şi cum tocmai te-ai fi spălat pe cap.

Ce este şamponul uscat?


Aceast produs cosmetic îţi permite să "trişezi" din când în când în ceea ce priveşte spălarea părului, mai ales dacă se îngraşă rapid şi eşti nevoită să te speli în fiecare zi pe cap. Evident, nu este necesar să foloseşti apa, ci doar să aplici şamponul pudră sau spray.

Cum funcţionează?


Şamponul uscat este de fapt o pudră parfumată, care absoarbe excesul de sebum de la rădăcini şi de pe lungimea părului. Particulele de pudră se comportă asemenea unor "bureţi" minusculi, absorbind complet substanţa uleioasă care este secretată în mod natural de scalp.

Cum îl foloseşti?


Formează cu degetul sau un pieptăne o cărare şi apoi aplică pudra sau sprayul la radacină şi pe lungime, în cantitate mică. Repetă acest pas astfel încât pudra să fie distribuită uniform pe tot scalpul.
Masează delicat scalpul şi părul şi lasă să acţioneze timp de câteva minute.
Îndepărtează apoi pudra pieptănând foarte bine părul.

Poţi folosi şampon uscat între două spălări, dar nu de două ori consecutiv, pentru că produsul se poate acumula, încârcând părul.

Cum îl alegi?


Şamponul uscat sub formă de spray este mai uşor de folosit decât cel pudră pentru că îţi permite să aplici uniform pe păr. De asemenea, poţi alege şampon uscat în funcţie de culoarea părului, care este în acelaşi timp şi o metodă rapidă de retuşare a culorii rîădăcinilor crescute. 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ANDREEA pe 4 Ian 2016, 16:58
    Batiste Sampon Uscat

    Am folosit ‪#buzzbatiste‬ de la Batiste sampon uscat.Mi s-a parut un produs excelent si-l recomand pe Volum XXL pentru parul cu textura subtire, produs ce-i confera volumul atat de necesar, dar si cel Cherry a carui mireasma este irezistibila.Este un produs care sigur nu va lipsi din casa mea la categoria produse preferate de ingrijire a parului si-l voi recomanda cu incredere!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod