Frumuseţea ta: 8 trucuri care te vor ajuta să arăţi perfect în poze. Încearcă-le!

Dacă ţi se întâmplă să fii dezamăgită de felul în care ieşi în poze, nu înseamnă că nu eşti fotogenică.
Ai nevoie doar de câteva sfaturi care să te ajute să arăţi ca o adevărată divă în fotografiile pe care le postezi pe Facebook. Iată la ce trucuri să apelezi pentru ca toate pozele tale să fie absolut perfecte:

Machiajul ochilor, pe primul loc

Machiază ochii înainte de a aplica fond de ten pe toată faţă. În acest fel poţi şterge foarte bine urmele de mascara sau fard căzute pe obraji şi care pot da senzaţia de umbre mai ales în poze. Aplică şi la nivelul ochilor puţin fond de ten înainte de a începe machiajul, pentru a uniformiza culoarea pielii.
După ce machiajul ochilor este gata, poţi aplica fond de ten şi pe restul feţei.

Ochi conturaţi

Conturează pe interior linia pleoapei cu un creion rezistent la apă. Genele tale vor părea mai mari, iar ochii vor fi foarte bine definiţi în poze.

Gene dramatice

Cea mai importantă regulă a machiajului pentru fotografie este să ai gene dese, lungi şi foarte bine definite. Aplică cel puţin două straturi de mascara. O metodă pentru ca genele să fie complet acoperite, de la rădăcină şi până la vârfuri este să clipeşti ţinând pensula pe gene. În acest fel genele vor fi perfect "îmbrăcate" în mascara şi vor fi foarte vizibile.

Ten perfect

În poze este important ca pielea ta să arate ca şi perfectă, dar în acelaşi timp este la fel de important să pară cât mai naturală. Un strat generos de fond de ten dens va face să arăţi ca şi cum ai purta o mască.
Alege, în schimb, un fond de ten fluid, dar care are totuşi o putere bună de acoperire.

Privire luminoasă

Deşi auzi destul de des că nuanţele deschise de fard în colţurile interioare ale ochilor îţi luminează privirea, trebuie să ştii că acest truc nu funcţionează prea bine pentru fotografii. În schimb, aplică în aceste zone dar şi pe cearcăne, dacă ai, un corector lichid pentru a-ţi lumina privirea.

Conturează-ţi chipul

Prin această tehnică scoţi în evidenţă toate trăsăturile pozitive şi le ascunzi pe cele care nu vrei să se vadă în poze. Cu o pensulă pentru blush, aplică o pudră bronzantă de-a lungul liniei părului, pe tâmple, sub pomeţi şi sub linia bărbiei.
Astfel vei crea impresia unei figuri sculptate, care arată foarte bine în poze.

Accentuează-ţi sprâncenele

Sprâncenele accentuate oferă structură feţei şi pun ochii în valoare. Fă-le să pară mai dese şi mai bine conturate cu un creion special, pudră sau mascara pentru sprâncene.

Unghiul ideal

Unghiul din care eşti fotografiată poate face complet diferenţa dintre o fotografie foarte reuşită şi un eşec. De aceea, pentru a afla care sunt poziţiile tale forte, răsfoieşte fotografiile mai vechi şi alege-le pe cele în care îţi place cum ai ieşit.
Apoi ai grijă să adopţi pentru viitoarele tale fotografii poziţia care te avantajează cel mai mult.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod