Frumuseţea ta: 5 produse pe care trebuie să le foloseşti dacă vrei părul lung

Indiferent cât de greu sau cât de repede îţi creşte părul, dacă îl vrei lung, atunci cu siguranţă eşti nerăbdătoare. Dar timpul nu este singura investiţie pe care trebuie să o faci. Pentru a creşte sănătos, strălucitor şi rezistent, părul tău are nevoie de ajutor.
Câteva produse de îngrijire sunt absolut esenţiale pentru a preveni apariţia vârfurilor degradate şi ruperea firelor. Iată care sunt:

Balsamul este obligatoriu!


Dacă sari peste acest pas, şi anume aplicarea balsamului, şansele tale să ai un păr lung şi strălucitor sunt drastic reduse. Odată cu trecerea timpului, din cauza frecării permanente de haine, clame, elastice sau agrafe, părul tău se deteriorează. Imaginează-ţi părul ca fiind o haină pe care o porţi zi de azi, ani la rândul.
Are nevoie de protecţie şi hidratare, iar balsamul i le poate oferi.

Sprayul cu keratină


Uscarea cu foehnul este tot mai necesară pe măsură ce părul tău creşte. Dacă atunci când este mai scurt îl poţi lăsa uneori să se usuce în voie, când este lung acest proces devine mult mai lent. Iar pentru a transforma uscarea cu foehnul într-un procedeu benefic pentru părul tău, foloseşte un spray cu keratină lichidă, aplicat pe părul zvântat cu prosopul. Keratina este o proteină care stă la baza structurii firului de păr, iar aplicată din exterior îi conferă rezistenţă şi strălucire.
Căldura foehnului ajută la fixarea keratinei pe firul de păr.

Balsamul leave-in


Acest tip de balsam fără clătire se aplică pe lungimea părului, în cantitate mică, pentru a-l netezi, a-i oferi strălucire şi protecţie. Insistă în special în zona vârfurilor, cea mai "bătână" parte a părului tău. Aplică balsam leave-in în palmă, cât un bob de mazăre, masează palmele şi apoi întinde pe păr. Îl poţi folosi după fiecare baie, după uscarea părului, dar şi între spălări.

Serul pentru vârfuri


Părul foarte uscat, cu tendinţă de rupere, are nevoie de protecţie cât mai bună în zona vârfurilor. Serul pentru vârfuri, aplicat zi de zi, previne apariţia firelor despicate şi ruperea părului.


Masca hidratantă


De două ori pe săptămână, părul tău ar trebui să beneficieze de efectele intens hidratante şi protectoare ale unei măşti special concepute tipului tău de păr. Aplică numai pe lungimea părului, nu şi la rădăcină, şi lasă să acţioneze timp de cel puţin cinci minute.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod