Frumuseţea ta: 5 metode ca să scapi de acnee. Foloseşte-le ca să ai tenul perfect!

Chiar şi la vârstă adultă, acneea este în continuare o mare problemă pentru foarte multe persoane. Fluctuaţiile hormonale, expunerea la soare, poluarea, stresul şi îngrijirea inadecvată a pielii sunt numai câţiva dintre factorii care o favorizează.
Chiar şi la vârstă adultă, acneea este în continuare o mare problemă pentru foarte multe persoane.

Fluctuaţiile hormonale, expunerea la soare, poluarea, stresul şi îngrijirea inadecvată a pielii sunt numai câţiva dintre factorii care o favorizează.


Iată cinci metode care te ajută să o previi, să o ţii sub control şi să scapi cât mai rapid de nesuferitele coşuri:

Ten curat


Pentru că acneea este cauzată de bacterii şi de excesul de sebum, trebuie să foloseşti loţiuni pentru spălarea tenului care te ajută să le elimini.


Dacă pielea este curată, coşurile vor fi tot mai rare. Alege o loţiune cu acid salicilic, pe care să o foloseşti în fiecare zi.

Perie pentru faţă


Porii blocaţi declanşează de asemenea apariţia coşurilor. O perie pentru masajul tenului este o variantă ideală să îndepărtezi celulele moarte şi să cureţi perfect pielea.


Masajul activează de asemenea circulaţia sanguină şi elimină toxinele din ţesuturi, pentru ca pielea ta să strălucească de sănătate. Alege o perie electrică profesională sau una simplă, din păr natural, special concepută pentru masarea tenului.

Protecţie solară


Deşi există părerea greşită că soarele ajută la estomparea acneei, de fapt duce la agravarea ei. Loţiunea cu factor de protecţie solară te ajută să-ţi protejezi tenul de razele UV, dar la rândul ei o poate agrava, din cauza uleiurilor conţinute, care îţi încarcă pielea.

Alege o loţiune pentru protecţie solară fără uleiuri şi fără parfum.

Fondul de ten potrivit


Tenul cu probleme are nevoie de un machiaj adecvat. Foloseşte un fond de ten special conceput pentru tenul acneic, care să conţină acid salicilic.

Alege un produs dintr-o gamă dermatocosmetică, pe care să îl cumperi din farmacie, pentru a te asigura că are o formulă echilibrată şi eficientă împotriva acneei.


Soluţii de urgenţă


Imediat ce descoperi un coş proaspăt apărut, aplică rapid o soluţie pentru tratare, care ajută rapid la reducerea inflamaţiei şi la vindecare. Optează pentru produsele care conţin peroxid de benzoil, o substanţă care are efecte antibacteriene şi antiinflamatoare.

Atenţie! Nu folosi un astfel de produs mai mult de o săptămână la rând, iar dacă ai pielea sensibilă, cere sfatul unui dermatolog.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod