Frumuseţe: Soluţii pentru un ten strălucitor. 5 paşi esenţiali

Începe ziua cu o detoxifiere uşoară, hidratare şi un pahar cu suc proaspăt de rodie, recomandă Mirela Păduraru, consilier în estetică
Dacă ai început anul cu gândul ca în 2015 „tu” să fii prioritatea ta numărul 1, eşti pe cale să ai un an fabulos. Motivul? ... Atunci când tu eşti mulţumită, fericită şi încântată de tine, vei avea resurse incredibile pentru noile tale proiecte, iar respectul, aprecierea şi admiraţia celorlalţi vin de la sine.

Se ştie că faţa este cartea noastră de vizită. Oamenii au tendinţa instinctivă de a colabora mai bine cu cei care denotă o atitudine pozitivă şi un aspect fizic sănătos.
S-au efectuat şi studii în domeniu care au demonstrat că angajaţii care au aceste două atribute reuşesc mai bine şi mai repede în carieră.

Mirela Păduraru, consilier în estetică, trainer cosmetică şi machiaj profesional te învaţă cele mai simple căi de a te bucura tot anul de un ten strălucitor:


Pasul 1: Detoxifiere uşoară


Dimineaţă, după ce te speli pe dinţi, răzuie limba cu o linguriţă de lemn sau un dispozitiv special de plastic. Astfel vei elimina toxinele acumulate pe timpul nopţii şi vei stimula imunitatea (curăţarea limbii doar cu periuţa de dinţi este ineficientă).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod