Frumuseţe. Redescoperă manichiura cu ojă roşie. 20 de modele noi şi interesante


Glitterul este perfect pentru a oferi un strop de strălucire unghiilor tale în preajma sărbătorilor. Învaţă cum să adaptezi acest stil clasic în moduri inedite
Unghiile roşii reprezintă stilul clasic de manichiură. De zeci de ani se menţine drept o emblemă a feminităţii. Dacă îţi place la nebunie oja roşie, dar vrei să îi oferi un plus de originalitate, există o multitudine de modele şi stiluri pe care să le încerci.

Pentru că se apropie sărbătorile, glitterul, sclipiciul şi oja metalică sunt ideale pentru a-i oferi manichiurii tale în nuanţe de roşu un plus de strălucire. Aplică glitter intens numai în zona vârfurilor, aşa cum ai face în cazul unei manichiuri french sau la baza unghiei, în cazul manichiurii "moon". De asemenea, poţi acoperi complet o unghie cu glitter, de preferat cea a degetului inelar. 

Un alt model foarte interesant pe care îl poţi pune în practică cu oja roşie este stilul ombre, care presupune trecerea treptată pe unghie între nuanţe diferite de roşu. 

Dacă strălucirea nu este pe placul tău, poţi încerca oja mată, care arată perfect în nuanţe de roşu.
Ai mai multe variante de a obţine o astfel de manichiură modernă şi interesantă. Fie foloseşti o ojă roşie mată, fie investeşti într-un top coat pentru matifiere care te ajută să transformi orice ojă într-una cu aspect mat. 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod