Frumuseţe. Peelingul cu diamante, secretul unui ten fără riduri

Exfoliază stratul superior al pielii, epiderma, ceea ce stimulează producţia de colagen şi accelerează procesul de reînnoire celulară.

Multe femei consideră că după 30 de ani apariţia ridurilor este inevitabilă, însă odată cu noile descoperiri din domeniul medical fiecare dintre noi poate să arate şi să se simtă tânără la aproape orice vârstă!

Peeling-ul cu diamante, procedura cosmetică cunoscută şi drept microdermabraziune, este deja preferata vedetelor, mulţumite de acest tratament rapid, eficace şi minim invaziv de întinerire a tenului.

Eficiența peeling-ului cu diamante în a ameliora sau chiar elimina liniile fine şi ridurile, în a micşora dimensiunea porilor şi în a reduce superficial hiperpigmentarea, a făcut ca acest tratament extrem de rapid să devină a doua cea mai populară procedura cosmetică non-chirurgicală efectuată astăzi în lume, după injecţiile cu BOTOX.

Domnul doctor Laurenţiu Vlădău, Specialist în Dermatologie şi Venerologie în cadrul clinicii Hebra Dermatologie, explică beneficiile peelingului cu diamante şi condiţiile în care poate fi efectuată procedura pentru a obţine cele mai bune rezultate.

Pe la mijlocul a 20 de ani, procesul natural de îmbătrânire începe să modifice capacitatea pielii de a se regenera. Producţia de colagen, fibre de proteine ​​care oferă pielii sprijin structural, începe să încetinească. Elastina, proteina care oferă pielii elasticitate, supleţe, începe de asemenea să se deterioreze.


„Alterarea tuturor acestor elemente de susţinere a pielii permite ridurilor să se formeze. În plus, forţele externe, cum ar fi expunerea la lumina UV, fumatul şi expresiile faciale repetitive pot contribui şi accelera forţele intrinseci, biologice, care cauzează îmbătrânirea. Astfel, ridurile, zone de piele subţire, încreţită, pot apărea oriunde pe corp, dar adesea în zonele expuse frecvent la soare: fata, gât, mâini, decolteu, şi braţe, fiind profunde sau mai superficiale, în funcţie de poziţia şi cauza lor”, explică domnul doctor Laurenţiu Vlădău, Specialist în Dermatologie şi Venerologie în cadrul clinicii Hebra Dermatologie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod