Frumuseţe. Peeling-ul cu laser, procedura minune pentru un ten curat și luminos

Această metodă este folosită pentru îmbunătățirea texturii pielii, reducerea ridurilor, corectarea petelor și a cicatricilor, stimulând regenerarea din profunzime
Coșurile, punctele negre, petele maronii provocate de expunerea îndelungată la soare, semnele lăsate de acnee sau ridurile fine apărute odată cu trecerea inevitabilă a timpului sunt cele mai frecvente probleme ale tenului.

Medicina estetică actuală a dezvoltat o soluție inovatoare pentru toate aceste probleme, care oferă rezultate imediate și este una dintre cele mai căutate metode dermato-cosmetice: peeling-ul cu laser. Peeling-ul cu laser este procedura „minune” care vine în completarea deja cunoscutului peeling chimic, dar care are mai puține efecte secundare.
 
Peeling-ul cu laser îmbunătățește textura pielii, reduce ridurile, corectează petele și regenerează celulele pielii  
Peelingul este o metodă dermato-cosmetică prin care se îndepărtează straturile superficiale de la nivelul pielii, determinând o reparare a acesteia. Această metodă este folosită pentru îmbunătățirea texturii pielii, reducerea ridurilor, corectarea petelor și a urmelor lăsate de acnee, stimulând în același timp regenerarea din profunzime a pielii. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod