Frumusete... la pachet

Saloanele de infrumusetare ne ademenesc cu diverse tipuri de impachetari - fango, parafango sau paragil sunt numai cateva exemple. Afla ce sunt acestea si ce efecte au asupra corpului tau.
Saloanele de infrumusetare ne ademenesc cu diverse tipuri de impachetari. Fango, parafango, paragil sau crema de termosudatie se numara printre cele mai cunoscute tratamente oferite de acestea. Desi majoritatea femeilor nu ar refuza un tratament anticelulitic sau antiadipos cu astfel de produse, putine sunt cele care stiu de fapt ce sunt acestea. Iti propunem o mica incursiune in lumea impachetarilor de frumusete si a ingredientelor folosite in aceste scopuri.

Fango


Fango este un tratament pe baza de namol marin. Acesta este imbogatit cu alge marine, camfor, hamei si diverse substante eficiente in tratarea celulitei si reducerea tesutului adipos. Contribuie la eliminarea apei retinute in tesuturi. Printre beneficiile sale se numara redudcerea nodulilor celulitici, crestera fermitatii si a elasticitatii pielii, catifeleaza pielea, tonifiaza, ajuta la eliminarea toxinelor. Pentru tratarea celulitei, fango se foloseste in combinatie cu masajul anticelulitic.

Parafango


La fel ca si fango, parafango este un tratament pe baza de namol si alge marine, dar in a carui compozitie este inclusa si parafina, cunoscuta pentru proprietatile sale benefice asupra circulatiei. Pe langa acestea, parafango mai contine saruri minerale - contribuie la mentinerea unei pieli sanatoase si elastice, cafeina sau extract de guarana - stimuleaza circulatia sanguina si limfatica. Impachetarile cu parafango sunt folosite pentru reducerea celulitei si a stratului de tesut adipos.

Paragil


Argila verde si parafina stau la baza acestui tratament folosit in ameliorarea celulitei, scaderea tesutului adipos in zonele tratate, stimularea circulatiei locale si reducerea retentiei de apa in tesuturi. Substantele continute de argila determina o buna eliminare a toxinelor din organism, argila fiind folosita si intern cu acelasi scop. Impachetarile cu paragil se fac la cald (compozitia este incalzita si apoi aplicata pe zonele care se doresc a fi tratate) pentru a amplifica efectele benefice ale substantelor continute de acest amestec. Pentru rezultate vizibile, se efectueaza cateva sedinte pe saptamana, in prima faza a tratamentului, apoi sedintele se raresc.

Crema de termosudatie (Termocream)


Crema de termosudatie actioneaza prin producerea unei transpiratii accentuate in zona tratata, ceea ce determina eliminarea toxinelor si a apei din tesuturi, reducand in acest mod celulita. Pentru accentuarea efectelor substantelor termoactive, impachetarile cu crema de termosudatie se folosesc impreuna cu o termocuvertura. Aceasta din urma realizeaza un efect de sauna, ceea ce determina o eliminare mai eficienta a apei in exces si a toxinelor din tesuturi.

Ciocolata

 
Impachetarile cu ciocolata nu sunt concepute numai pentru rasfat. Acestea au efecte benefice in reducerea celulitei si imbunatatirea calitatii pielii. Ciocolata folosita pentru aceste impachetari nu este efectiv ciocolata, ci un amestec de cacao, fango si diferite substante.

Indiferent despre ce tip de impachetare discutam, efectele sunt vizibile numai dupa un tratament intens, care dureaza adesea cateva saptamani. Rezultate miraculoase, cat ai pocni din degete, nu exista.
 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreialmeu pe 22 Apr 2010, 14:50
    parargil ieftin

    parargil poti sa ti iei de la contrast, de la unirii, dar n are rost sa te complici, ca e nevoie si de patura termica sau tunel cu IR altfel ineficient , si te ajunge mult. mai bine te duci la un centru de slabit unde sa ti recomande ce ti se potriveste si dupa 10 sedinte poti sa mai schimbi impachetarile. vezi ca la mall AFI iti fac evaluare gratuita si ti spun exact ce ti se potriveste, se numeste premium si e cel mai nou centru de slabit.bafta

    0
    0

  • andreialmeu pe 22 Apr 2010, 14:44
    termosudatia

    buna eu cred ca impachetarile dau rezultate super, eu cu temosudatie si paragil am dat jos totul dupa sarcina, vezi ca acum ai impachetariu si la mall, in afi, si sunt cele mai ieftine, pup

    0
    0

  • viky pe 23 Iun 2009, 08:58
    Fara celulita

    Eu folosesc o crema anticelulitica extrem de eficienta care inlocuieste cu succes masajele anticelulitice. Mi-a fost recomandata la un salon si sunt extrem de multumita. La inceput achizitionam de la ei aceasta crema, dar am gasit-o si online la pret de importator. http://www.magazine-online.ro/romdesimed/ Prospect produs: Crema anticelulitica cu hippocastanus (250 ml)-modeleaza silueta actionand asupra celulitei, chiar si asupra celei mai vechi instalate. efecte: -stimuleaza metabolismul -stimuleaza drenajul si indeparteaza excesul de lichide din tesuturi -elimina toxinele din tesuturi -puternic efect lipido-reductor ca urmare a prezentei cafeinei si exctractelor de alge marine. -relaxeaza tesuturile ca urmare a substantelor active de hedera si favorizeaza resorbtia edemelor din piele. efectul este simiar celui obtinut printr-un masaj profesional intens. ingrediente active: glycol hippcastanus extract glycol ruscus extract glycol hedera extract centella glycol extract caffeine glycol bladder wrack extract escin iodio organico mod de intrebuintare: aplicaţi o cantitate corespunzătoare de crema anticelulitica cu hippocastanus pe zonele afectate şi masati energic, cu mişcări circulare, de jos în sus, până ce crema este absorbita complet. produs 100% natural. :sml-jumping0044:

    0
    0

  • bennymaseur pe 27 Ian 2009, 23:45
    haideti la masaje

    ca sa scapati de celulita haideti la masaje in sb ;) lucrez cu crema de la contrast aia cu alge marine si e super;) se vad rezultate pe bune si nu doare cu zic uni dobitocii asa tare un anticelulitic pe bune incercati

    0
    0

  • elene pe 26 Nov 2008, 12:55
    pararagil

    de pe alt site , nu se poate comanda parargi?

    0
    0

  • tonel pe 16 Nov 2008, 18:39
    paragil

    Parargil (10 cutii x 350 g) - 93,60 lei se face comanda: cosmeticeprofesionale.ro

    0
    0

  • Clau pe 26 Oct 2008, 12:01
    Paragil

    Mie mi-a recomandat o prietena cosmeticiana sa imi iau Paragil de la Cosmetice Profesionale Contrast. Trebuie folosita o patura termica pentru rezultate maxime.

    0
    0

  • andreeiana pe 20 Sep 2008, 13:30
    paragil

    pana la urma, unde se gaseste paragil? daca poate cineva sa ma ajute? am incercat aproape toate produsele si nimic inclusiv la salon electro starvac etc si au rezultate de moment dupa o pauza de un an.......dezastru

    0
    0

  • laly pe 19 Iun 2008, 14:46
    ten

    dragele mele eu folosesc sapun de la refan cosmetics cu argila foarte bun pt unformati scrieti la laly_laly_refan@yahoo.com

    0
    0

  • Andreea Luca pe 12 Mai 2008, 20:09
    IEFTIN SI USOR

    Cred ca orice stie ca cel mai bun scrub este MALAIUL....aflati ca mi-am redus din celulita chiar cu aceste in combinatie cu ZAHAR TOS si TARATE....imi fac un scrub de cea mai mare frumusete iar dupa aceea in afara faptului ca pielea mea devine ca a unui bebe, celulita se reduce....pur si simplu le combin pe acestea iar apoi le umezesc cu cateva picaturi de apa si imi frec pielea....insist mai mult unde am celulita...si gata! :) pot sa zic ca este un sfat babesc ca sa zic asa dar este foarte foarte bun, iar daca fac acest procedeu de vreo 2-3 pe saptamana...rezultatele chiar se vad.... INCERCATI...VB CAT SE POATE DE SERIOS!!! SI DACA VRETI UN REZULTAT SI MAI BUN, LA PLAFAR SE GASESTE CREMA DE GALBENELE ANTICELULITICA ( este un borcan mare ), care este pana in 20 RON....suuuuuuuper....pup p voi

    0
    0

  • kamellia pe 8 Mai 2008, 13:44
    Cluj

    Hello!!! unde ai fost in Cluj la asemenea sedinte? pretul mi se pare ok. cat de des tre sa le faci? o data sau de doua ori pe saptamana? astept un raspuns pe kamellia_f@yahoo.com

    0
    0

  • Printzi pe 5 Mai 2008, 08:47
    sedinte

    eu am facut cateva sedinte cu parafango si paragil . Pretul unei sedinde este de aproximativ 30RON. Si sunt necesare 7 sedinte . ( Asta la un salon de cosmetica din cluj , in restul nu stiu, dar nu cred ca sunt diferente mari )

    0
    0

  • emy pe 4 Mai 2008, 16:59
    celulita

    Ar putea cineva sa-mi spuna cat costa o sedinta de fango, parafango, paragil?In cat timp se vad rezultatele? Multumesc

    0
    0

  • felicia pe 2 Mai 2008, 11:27
    ms

    multumesc mult ::) :*

    0
    0

  • anka pe 1 Mai 2008, 17:11
    de la

    de la o farmacie naturista sau, magazine speciale

    0
    0

  • felicia pe 1 Mai 2008, 13:23
    intrebari

    daca nu vreau tratamentu la un salon si vreau sa il fac eu acasa de unde procur toate acestea ? multumesc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod