Frumuseţe. Epilarea definitivă cu laser doare sau nu? Ce spun specialiştii




Laserul Cynosure Elite este un aparat versatil, care utilizează lasere cu două lungimi de undă pentru proceduri eficiente atât în cazul pielii de culoare închisă, cât şi pentru cea mai deschisă la culoare. Acest fapt sporeşte confortul pacientului şi eficientă tratamentului prin capacitatea de a comuta între cele două tipuri de lasere care face întregul tratament optimizat pentru tipul de piele pe care se realizează epilarea definitivă. Astfel prin utilizarea celei de-a două lungimi de undă se poate elimina părului nedorit în cazul pielii bronzate sau a celei de culoare mai închisă. 

Sfaturi pentru reducerea durerii

Există persoane care au o limită a durerii foarte scăzută, de aceea pentru ele există şi alte modalităţi prin care tratamentul poate deveni şi mai confortabil. 

Aplicarea unor creme care amorţesc zona. Acestea pot fi folosite înainte de tratamentul laser fără să schimbe eficienta acestuia. Majoritatea sunt recomandate a fi utilizate cu 20-30 de minute înainte, dar este bine să se urmeze instrucţiunile fiecăreia în parte

Deşi gheaţă este şi ea utilă, pentru că are acelaşi efect de a amorţi zona înainte de aplicarea impulsului, ea răceşte necontrolat şi poate face că tratamentul să nu mai fie la fel de eficient pentru că răceşte inclusiv structurile din firul de păr ce trebuie încălzite pentru a fi dezactivate.
Alege un laser care să aibă ataşat un jet de aer rece, aşa cum este Cynosure Elite prin sistemul de răcire Zimmer. Acesta distribuie aerul rece odată ce laserul intra în funcţiune, iar confortul pacientului este cu mult mărit. 

Evita să mergi la epilare definitivă atunci când eşti în perioada menstruală, deoarece hormonii pot creşte sensibilitatea la durere.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod