Frumuseţe. Cum să fii mai fotogenică. 6 trucuri simple


Descoperă unghiul din care arăţi cel mai bine şi ai grijă să-ţi ţii spatele drept atunci când faci selfie-uri singură sau alături de prieteni
Iată ce trucuri să încerci ca să arăţi impecabil în poze:

Lumina adecvată

O lumină bună este cheia unei fotografii foarte reuşite, iar lumina naturală este excelentă pentru asta. Atunci când îţi faci selfie-uri în interior, în timpul zilei, stai în dreptul unei ferestre. De asemenea, fotografiile realizate în aer liber sunt perfecte pentru a-ţi pune frumuseţea naturală în valoare.

Unghiul potrivit

Ca să-ţi faci mereu poze în care să arăţi divin, trebuie să ştii care este unghiul şi zona feţei care te avantajează cel mai mult. Iar dacă nu ştii, studiază fotografiile în care îţi place cum ai ieşit şi cu siguranţă vei descoperi care este latura feţei şi unghiul care te prind cel mai bine.
De asemenea, fă-ţi mai multe selfie-uri, unul după altul, în care să-ţi mişti faţa şi să observi astfel care este poziţia în care arăţi cel mai bine.

Poziţia perfectă

Atunci când eşti fotografiată stând în picioare, nu sta niciodată cu corpul perfect îndreptat spre cameră. Stai, în schimb, cu un umăr înderptat spre aparat, astfel încât să fii fotografiată din lateral. Acest truc te va face să pari mai subţire. De asemenea, nu îţi ţine picioarele drepte, ci plasează un picior în faţa celuilalt sau îndoaie unul dintre picioare.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod