Frumuseţe. Cum să ai un ten impecabil până la Crăciun. 5 trucuri de îngrijire

O piele luminoasă nu se obţine doar cu ajutorul machiajului, ci este rezultatul unui stil de viaţă sănătos şi al unui ritual de întreţinere respectat cu stricteţe.
Iată câteva trucuri care te vor ajuta să obţii până de sărbători acel ten perfect la care visezi:
 

Bea apă cu lămâie

Toxinele acumulate în organism se văd şi pe piele, sub forma punctelor negre, a coşurilor, dar şi a aspectului de ten obosit şi tern. Consumul adecvat de apă are rolul de a elimina aceste toxine acumulate, iar sucul de lămâie accelerează procesul de purificare a organismului. În fiecare dimineaţă, bea pe stomacul gol un pahar de apă călduţă sau la temperatura camerei în care ai stors câteva picături de lămâie.

Fii conştientă de ceea ce mănânci

Este esenţial atât pentru frumuseţe, cât şi pentru sănătate, să fii foarte conştientă de tot ceea ce mănânci. De fiecare dată când vrei să consumi un aliment, întreabă-te ce beneficii nutriţionale îţi oferă.
De exemplu, dacă alegi un croisant, ce îţi oferă? În primul rând făină albă, zahăr, multe grăsimi nesănătoase şi probabil la fel de mulţi aditivi. Niciunul dintre aceste ingrediente nu îi folosesc organismului tău, ci îi fac rău. Dar dacă alegi fructe, legume, nuci şi seminţe crude, corpul tău are numai de câştigat, prin nutrienţi esenţiali precum vitamine, minerale şi grăsimi sănătoase. Alimentele cât mai puţin procesate sunt cea mai bună opţiune. Acest obicei te va ajuta să fii sănătoasă, să menţii o greutate optimă şi să ai o piele de invidiat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod