Frumuseţe. Cele mai bune metode de hidratare în funcţie de tipul tău de ten

Pielea radiantă, cu acea strălucire sănătoasă la care visează cele mai multe femei nu este uşor de obţinut, deshidratarea fiind de obicei vinovată pentru asta.
Dar dacă alegi formula de hidratare potrivită tipului tău de ten şi nu uiţi să bei suficientă apă în fiecare zi, ai mari şanse ca pielea ta să arate divin. Iată ce formule de hidratare să foloseşti:
 

Apa termală

Este potrivită pentru orice tip de piele, dar în mod deosebit pentru pielea uscată. Atunci când ai nevoie să-ţi revigorezi tenul, soluţiile pulverizate precum apa termală sau apa de trandafiri sunt perfecte. Îţi oferă hidratare în timpul zilei, aplicate chiar peste machiaj.
Pulverizează de 2 - 3 ori, la o distanţă de zece centimetri de faţă.

Uleiurile

Sunt potrivite pentru pielea uscată şi matură. Dacă te confrunţi cu acnee, uleiurile nu sunt tocmai potrivite pentru pielea ta. Ar putea agrava apariţia coşurilor. Uleiurile sunt ideale pentru a fi folosite peste noapte, astfel încât să se absorbă complet până dimineaţa. Sunt excelente pentru hidratare deoarece blochează apa în piele. Alege uleiurile naturale, precum cel de argan, jojoba, migdale, cocos, avocado etc.

Serurile

Intens hidratante, serurile sunt potrivite oricărui tip de ten. Au formulă lejeră, care intră repede în piele şi oferă hidratare în cele mai profunde straturi.
Este de preferat să masezi serurile pe pielea umedă, dimineaţa şi seara, pentru a bloca cât mai multă apă la nivelul ţesutului. Alege seruri care conţin acid hialuroni şi antioxidanţi precum vitamina C şi E.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod