Frumuseţe. Ce spune despre tine manichiura ta preferată




Unghii îngrijite, în culori foarte puternice

Îţi plac nuanţele care atrag toate privirile. Chiar dacă nu eşti adepta unghiilor lungi, culorile îndrăzneţe nu lipsesc de pe unghiile tale. Acesta este un indiciu că îţi place să fii în centrul atenţiei şi chiar să şochezi cu alegerile tale. 


Culori închise

Unghiile tale în nuanţe foarte închise atrag întotdeauna atenţia. Cei din jur te consideră o persoană interesantă şi cu siguranţă nu se înşală. Îţi place să păstrezi un aer de mister în jurul tău şi chiar reuşeşti.
De asemenea, ai o alură sexy şi provocatoare.

Unghii roase

Dacă ai obiceiul să-ţi rozi unghiile, sigur nu eşti prea mândră de manichiura ta... Acest obicei nociv pentru unghiile tale indică faptul că eşti o persoană anxioasă, care se lasă puternic afectată de ceea ce se întâmplă în jur. Îţi este dificil să-ţi stăpâneşti grijile şi emoţiile.

Manichiura franţuzească 

Eşti de părere că ceea ce este frumos nu se demodează niciodată. Dragostea ta pentru stilul french este un indiciu că îţi formezi unele obiceiuri şi preferinţe clare, la care nu renunţi, iar dacă o faci, se întâmplă cu mare dificultate.
Preferi frumuseţea clasică şi nu eşti o persoană flexibilă. Eviţi schimbările pe cât de mult posibil.
  
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod