Frumuseţe. 50 de manichiuri perfecte pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Încearcă-le!

Fie că sărbătoreşti Valentine's Day sau Dragobetele autentic românesc, de pe data de 24 februarie, simbolurile iubirii sunt numai bune pentru a fi desenate pe unghii
Desenele în formă de inimioare, de buze, bomboane, flori, ursuleţi sau alte simboluri ale iubirii şi ale acestei sărbători au toate motivele să se afle pe unghiile tale cel puţin o dată pe an, cu această ocazie. 

Dacă vrei să îi faci o surpriză iubitului tău îţi poţi desena pe unghii iniţialele sau chiar numele voastre. Şabloanele sau ştampilele special concepute pentru a realiza picturi pe unghii te ajută în cazul în care vrei să-ţi faci singură desenele.
 
De asemenea, poţi folosi matriţele adezive pe care trebuie doar să le lipeşti pe unghii, fiind potrivite atât pentru unghiile naturale, cât şi pentru cele din gel sau acryl.

Nu uita nici de nuanţele pastelate precum roz pal, bleu, verde mentă, galben pai sau lila care se potrivesc de minune pe unghiile tale de Valentine's Day.
 
Dar culoarea cel mai puternic asociată cu această sărbătoare este roşul intens, ideal pentru o manichiură clasică, dar foarte sexy.

Nici glitterul nu este de neglijat pentru o manichiură potrivită pentru Valentine's Day. Acum ai, de fapt, ocazia de a încerca unele dintre cele mai "siropoase" manichiuri pe care în restul anului nici nu le-ai lua în calcul. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod