Frumuseţe: 5 trucuri pentru ca genele tale să pară mai lungi şi dese

Visezi să ai gene bogate şi voluminoase, pentru o privire extrem de seducătoare? Câteva trucuri simple te pot ajuta să obţii ceea ce îţi doreşti pentru a-ţi pune ochii în valoare fără ajutorul genelor false.

Iată ce să încerci:

Foloseşte tuşul de pleoape


Aplicând tuş de pleoape negru sau maro închis cât mai aproape de linia genelor tale poţi obţine impresia de alungire. Genele tale vor părea că se continuă către linia tuşului. Foloseşte tuş şi mascara în aceeaşi nuanţă.

Gene întoarse


Un aparat pentru curbarea genelor poate face adevărate minuni. Chiar şi cele mai mici şi firave gene vor părea lungi dacă foloseşti această invenţie minunată în materie de cosmetică. Important este să fii blândă cu genele tale, pentru că o presiune prea mare aplicată cu acest aparat le poate afecta rădăcina.

Mai mult volum


Mascara transparentă, menită să ofere un look natural, poate fi o bază excelentă pentru gene voluminoase. Aplică un strat de mascara transparentă, lasă să usuce, apoi foloseşte mascara ta obişnuită.

Genele vor părea mult mai lungi, dese şi voluminoase, dar fără a fi încărcate.

Îndepărtează orice urmă de fard


Nu poţi avea gene frumoase dacă nu le oferi îngrijire adecvată. Demachiază-te cu atenţie în fiecare seară pentru a preveni acumularea de fard, mascara sau creion dermatograf la rădăcinile genelor. Aceste resturi pot sufoca în timp genele, care vor cădea şi vor fi tot mai rare.

Îngrijeşte-le corect


Uleiurile naturale, precum cel de ricin, susan sau argan hidratează pielea pleoapelor, conţin vitamine şi minerale care hrănesc celulele, păstrând astfel şi sănătatea genelor tale. Masează în fiecare seară ochii cu puţin ulei de susan sau argan.

Uleiul de ricin poate fi uşor iritant, motiv pentru care nu trebuie să atingă mucoasa, ci doar pielea. Îl poţi aplica cu o pensulă curată pe care o păstrezi de la o mascara consumată.
 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod