Frumuseţe. 5 tratamente răcoritoare şi nutritive pentru zilele caniculare



Pliculeţe de ceai pentru ochi

Pliculeţele de ceai ţinute la frigider şi apoi folosite pentru a-ţi relaxa ochii au şi alte beneficii importante, precum estomparea pungilor de sub ochi şi a cearcănelor. Muşeţelul are proprietăţi calmante deosebite, fiind recomandat pentru ochii obosiţi. Umezeşte două pliculeţe cu ceai de muşeţel şi pune-le la frigider pentru un sfert de oră sau până se răcesc complet. Stai apoi întinsă pe spate, aşază pliculeţele pe ochi şi lasă-le să acţioneze timp de zece minute, timp în care încearcă să te relaxezi, concentrându-te asupra respiraţiei.

Scrub facial revigorant

Exfolierea este obligatorie pe timp de vară, când transpiraţia, excesul de sebum, celulele moarte şi impurităţile îţi pot bloca porii, cauzând apariţia coşurilor. Un scrub cu efect revigorant este exact ceea ce-ţi trebuie pentru a-ţi menţine tenul curat şi proaspăt.
Amestecă o lingură cu ulei de cocos cu o lingură cu zahăr brut, jumătate de lingură cu apă şi două picături de ulei esenţial de lămâie. Pune-l la frigider pentru o oră pentru ca ingredientele să se întrepătrundă şi să se răcească, apoi masează-ţi tenul delicat cu acest amestec, folosind mişcări circulare. Clăteşte cu apă călduţă.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod