Frumuseţe. 5 tratamente cosmetice care au efect peste noapte. Încearcă-le!

În timpul somnului, corpul tău intră într-o adevărată "revizie" la nivel celular. Pielea este regenerată, toxinele sunt eliminate, iar celulele se divid intens.

Oferă-i o mână de ajutor prin intermediul tratamentelor cosmetice care acţionează de-a lungul nopţii.

Tratament cu ulei de măceşe

Uleiul de măceşe conţine foarte multe vitamine, antioxidanţi şi acizi graşi esenţiali. Are capacitatea de a estompa petele pigmentare, de a hidrata pielea uscată cu tendinţe de descuamare, de a reduce cicatricele şi ridurile fine. Aplică seara pe tenul proaspăt demachiat pentru ca elementele sale benefice să acţioneze peste noapte.

Cofeină pentru păr

Potrivit unor studii recente, cofeina are un efect stimulator asupra foliculilor piloşi aflaţi în stare latentă. Cu alte cuvinte, cofeina poate stimula creşterea părul şi poate contribui la revigorarea rădăcinilor. O dată pe săptămână, fă o cafea foarte concentrată, formează cărări cu un piepten şi aplică soluţia concentrată de cafea la rădăcină, ca şi cum ai aplica vopsea. Pune o cască de duş pe cap şi lasă să acţioneze pe timpul nopţii.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 16 Ian 2015, 09:36
    corect !

    ...adica...incorect...caci exista o greseala "citrice" in loc de "cicatrice" !!!!? Sfaturile sunt f bune,multumim

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod