Frumuseţe. 5 soluţii care tratează acneea peste noapte. Încearcă-le!

Coşurile sunt o adevărată bătaie de cap, mai ales când apar în zilele importante din viaţa ta, în care vrei neapărat să arăţi perfect. Descoperă câteva remedii care te vor ajuta să le estompezi şi să le vindeci peste noapte.

Iată ce să încerci:

Ulei din arbore de ceai

Acest ulei esenţial are un puternic efect antibacterian şi antiinflamator. Aplicat seara, înainte de culcare, uleiul din arbore de ceai reduce inflamaţia şi aspectul de piele înroşită. Coşul se va usca, fiind apoi mult mai uşor de acoperit cu fond de ten sau corector.

Pasta de dinţi

Substanţele conţinute de pasta de dinţi dezinfectează zona coşului, reduc inflamaţia şi îl usucă rapid. Aplică puţină pastă de dinţi pe coş şi las-o peste noapte, iar dimineaţa spală-te cu apă călduţă.

Tinctura de propolis


Propolisul este o substanţă produsă de albine, care are un puternic efect antibacterian. De aceea este perfect pentru a combate bacteriile care cauzează inflamarea porilor şi apariţia coşurilor.

Aplică pe o dischetă demachiantă curată câteva picături de tinctură de propolis, apoi aplică pe zona afectată de acnee. Las-o să acţioneze peste noapte şi dimineaţa spală-te cu apă călduţă.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Markos pe 19 Sep 2014, 13:38
    Derminax

    Astazi am comandat si eu o cutie din acest supliment. Nu am probleme atat de mari cu acneea, dar as vrea sa elimin complet acneea pe care o am!

    0
    0

  • rick pe 18 Sep 2014, 11:13
    ati ratat

    si uleiul de masline. e pe incercate

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod