Frumuseţe. 5 lucruri neaşteptate care îţi distrug manichiura. Evită-le!

Îţi treci degetele prin păr

Este vorba despre părul ud, imediat după baie. Aşa cum am spus mai sus, oja de pe unghiile tale este foarte vulnerabilă după ce ai stat în apă. Iar obiceiul de a-ţi trece degetele prin părul ud creşte smnificativ riscul ca manichiura să fie distrusă. Foloseşte un pieptene rar pentru a-ţi descurca cu grijă părul şi evită să-ţi trece unghiile pin păr imediat după baie.

Loţiunile de plajă

Deşi pare ciudat, loţiunile de plajă cu factor de protecţie îţi pot dizolva oja de pe unghii. Substanţele conţinute de multe dintre acestea afectează structura lacului de unghii, care se înmoaie şi se curăţă apoi cu uşurinţă.
Dar pentru că nu poţi renunţa la cremele cu protecţie solară, absolut obligatorii pentru sănătatea şi frumuseţea pielii tale, încearcă să le aplici cu grijă, fără să intre în contact direct cu unghiile. Imediat după aplicare foloseşte un şerveţel umed fără alcool pentru a-ţi curăţa palmele şi unghiile de cremă.

Fixativul

Spray-urile fixative conţin de obicei alcool şi substanţe care îţi pot degrada rapid oja. Aplică cu grijă fixativul pe păr, având grijă să nu intre în contact cu unghiile tale.
De asemenea, poţi folosi un fixativ fără alcool, mult mai blând atât cu unghiile tale, dar mai ales cu părul.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod